Bästa oddsen inför Djurgården-HV71

24 april, 2010


HV71 har i kväll chansen att avgöra SM-finalserien genom att slå Djurgården i den sjätte finalmatchen. Matchen börjar kl. 16.00 och visas på kanal5. Vi har varit på rundtur hos spelbolagen i jakt på de bästa oddsen och här har ni resultatet:

DIF är favorit hos spelbolagen och det bästa oddset på ettan vi har hittat är de 2,40 som bet365 erbjuder.

Alla matcher utom en i finalserien har gått till förlängning. Tror ni att även dagens drabbning går till Sudden så hittar ni det bästa kryssoddset hos bet24 som ger dig 4,00 gånger insatsen.

Avgör HV71, och tar SM-guldet under ordinarie matchtid? Om du tror det så hittar du det bäst oddset på tvåan hos Pinnacle som betalar 2,80 gånger insatsen för bortaseger.

Kommentar
HV visade prov på både styrka och lagmoral när de i senaste mötet vände ett 0-3-underläge till seger och vi tror att smålänningarna har en god chans att ta SM-guld redan ikväll. Djurgården har valt att inte släppa in HV-klacken på Hovet idag, så detta blir den tredje raka matchen utan bortaklack på plats. Tråkigt tycker vi, men vi har på känn att alla HV-supportrar får anledning att fira i kväll ändå…


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.