Djurgården-HV71: Oddsen inför första hockeyfinalen

15 april, 2010

I kväll börjar SM-finalserien i hockey och det är, fullt logiskt, seriesegraren HV71 som möter serietvåan Djurgården. Matchen spelas på Hovet och nedsläpp blir det kl. 19.30. Vi har surfat runt bland spelbolagen för att kolla hur oddsen ser ut och vi har hittat följande…

Samtliga spelbolag har DIF som favoriter i den första matchen och bäst odds på ettan har Betfair som i skrivande stund erbjuder 2,21 för Djurgårdsseger.

Om du tror att den första finalmatchen går till Sudden Death så bör du även då vända dig till Betfair som betalar 4,14 gånger insatsen för krysspelet.

HV71 har imponerat så här långt i slutspelet och resan till final har varit relativt enkel. Tror du att det blir seger för smålänningarna i den första finalmatchen så är bet365 ditt bästa val i kväll. Bolaget erbjuder just nu 2,75 för tvåan, vilket är marknadshögst.

Missa inte heller vårt speltips inför kvällen.

Spelprogram för hela finalserien
Final 1: Torsdag 15 april, Hovet, 19.30, TV: Kanal 9, kl. 19.00
Final 2: Lördag 17 april, Kinnarps Arena, 16.00
Final 3: Måndag 19 april, Globen, 19.30
Final 4: Onsdag 21 april, Kinnarps Arena, 19.30
Final 5: Torsdag 22 april, Kinnarps Arena, 19.30
Eventuell final 6: Lördag 24 april, Hovet, 16.00
Eventuell final 7: Måndag 26 april, Kinnarps Arena, 19.30


Se semifinalerna i Champions League helt gratis hos bet24!


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.