HV71 och Djurgården fortsätter guldkampen

22 april, 2010

Skaffar sig HV greppet om ett fjärde SM-guld i kväll? Foto: Spelkanalen.com

Den fjärde SM-finalen i Kinnarps arena blev precis som de två senaste ett riktigt drama. Efter full tid var ställningen 2-2 och först i slutsekunderna av den fjärde perioden kunde Djurgården avgöra. Ställningen är nu 2-2 i matcher och finalserien är helt öppen igen. Det står nu klart att vi kommer att få se minst sex finalmatcher och redan i dag är det dags för den femte…


Oddskollen
I vanlig ordning har vi kollat av marknaden och ger er här de bästa oddsen på kvällens match

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

HV71-Djurgården
1: 1,86 @ bet365
X: 4,42 @ betfair
2: 3,70 @ bet24

Kommentar
Den femte matchen är givetvis en riktig nyckelmatch. Den som vinner i kväll har chansen att avgöra finalserien på Hovet på lördag. Även kvällens match spelas i Kinnarps Arena i Jönköping vilket så klart är en fördel för HV. För hemmalaget handlar det bara om att på bästa och snabbaste viset försöka skaka av sig gårdagens suddenförlust och istället fokusera på kvällens uppgift. Kvällens vinnare tror vi nämligen blir det lag som tar SM-guldet.


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →