Fulham-Hamburg: Här hittar du de bästa oddsen!

29 april, 2010

Kvällens andra semifinal i Europa League spelas mellan Roy Hodgsons Fulham och Marcus Bergs Hamburg. Första mötet slutade oavgjort, 0-0 och det känns som det är fördel för hemmalaget inför returen. Londonlaget är bra på hemmaplan och har tagit flera fina skalper så här långt i europaspelet. Som ni säkert minns tvålade de dit Juventus ordentligt och vann med hela 4-1 mot det italienska storlaget hemma på Craven Cottage.

Hamburg har inte direkt visat någon storform den senaste tiden och tidigare i veckan sparkades lagets tränare Bruno Labbadia. Droppen som fick bägaren att rinna över var lagets 5-1-förlust mot Hoffenheim i söndags. Faktum är att laget bara har en enda vinst på de sju senaste matcherna i Bundesliga.

Förutsättningar
Om matchen slutar 0-0 så blir det förlängning och eventuellt straffar. Alla andra oavgjorda resultat gör att bortalaget Hamburg går till final. Om någon av lagen vinner kvällens match går (givetvis…) det laget till finalen, som för övrigt avgörs i just Hamburg den 12 maj.

Oddskoll
Fulham-Hamburg
1: 2,20 @ nordicbet
X: 3,54 @ pinnacle
2: 3,65 @ pinnacle

Matchstart kl. 21.05, Craven Cottage, London.


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.