Mäkitalo: Underskatta inte Nashville

Redan i dag är det dags för helgens speltips från NHL med Thomas Mäkitalo. Thomas bloggar om NHL på Eurosport.se där han dagligen kommenterar världens bästa hockeyliga.

Match: Chicago Blackhawks – Nashville Predators

Spel: Nashville +1,5 mål
Odds: 1,654
Bolag: Pinnacle

Favorit efter favorit faller i årets slutspel och jag håller mig nog undan från att spela på de tunga favoriterna. På de sju första matcherna av slutspelet har endast två favoriter vunnit och bland annat ligans två bästa lag under grundserien förlorade sina första matcher.

Chicago är till exempel tunga favoriter mot Nashville men jag tror att gästerna har en riktigt bra chans i natt. Samtliga sju matcher under årets slutspel har avgjords med uddamålet eller efter förlängning och Nashville +1,5 mål känns som ett riktigt bra spel.

Även om Chicago är det bättre laget och vann fyra av grundseriens sex matcher är oddset på dem (moneyline runt 1,4) på tok för lågt. Nashville avslutade serien starkt med tre segrar på de avslutande fyra och räkna med att alla skrällar i slutspelet har gett dem ett helt annat självförtroende inför den här matchen.

Vi ryggar Mäkitalo som vanligt:

Alltså:
Enligt ovan, insats: 26 kr @ Pinnacle


Du missar väl inte att följa oss Facebook?