Mäkitalo: Underskatta inte Nashville

16 april, 2010

Redan i dag är det dags för helgens speltips från NHL med Thomas Mäkitalo. Thomas bloggar om NHL på Eurosport.se där han dagligen kommenterar världens bästa hockeyliga. 

Match: Chicago Blackhawks – Nashville Predators

Spel: Nashville +1,5 mål
Odds: 1,654
Bolag: Pinnacle

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Favorit efter favorit faller i årets slutspel och jag håller mig nog undan från att spela på de tunga favoriterna. På de sju första matcherna av slutspelet har endast två favoriter vunnit och bland annat ligans två bästa lag under grundserien förlorade sina första matcher.

Chicago är till exempel tunga favoriter mot Nashville men jag tror att gästerna har en riktigt bra chans i natt. Samtliga sju matcher under årets slutspel har avgjords med uddamålet eller efter förlängning och Nashville +1,5 mål känns som ett riktigt bra spel.

Även om Chicago är det bättre laget och vann fyra av grundseriens sex matcher är oddset på dem (moneyline runt 1,4) på tok för lågt. Nashville avslutade serien starkt med tre segrar på de avslutande fyra och räkna med att alla skrällar i slutspelet har gett dem ett helt annat självförtroende inför den här matchen.

Vi ryggar Mäkitalo som vanligt:

Alltså:
Enligt ovan, insats: 26 kr @ Pinnacle


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.