Mäktialo: Målsnål tillställning i Colorado

24 april, 2010

Idag levererar Thomas Mäktialo, precis som varje helg här på spelkanalen, sitt speltips från NHL. Thomas bloggar om NHL på Eurosport.se där han dagligen kommenterar världens bästa hockeyliga.

Match: Colorado Avalanche – San Jose Sharks
Spel: Under 5,5 mål
Odds: 1.77
Bolag: Bwin
TV: ESPN America sänder matchen med start 04:00

Slutspelsserien mellan Colorado och San Jose har varit en målsnål historia, mycket på grund av målvakterna som spelat riktigt bra. Både Colorados Craig Anderson och San Joses Evgeni Nabokov har en räddningsprocent över 93 och målsnitt på 2,54 respektive 1,71 efter fem matcher.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Fyra av de första fem matcherna mellan lagen i den här matchserien har gått under linan på 5,5 mål. De två matcherna som spelats i Colorado har dessutom varit riktigt målsnåla, de har slutat 1-0 respektive 1-1 efter ordinarie speltid. Colorado har kniven mot strupen i natt och måste vinna för att avancera och med tanke på deras svaga insats nu senast kommer de göra allt för att stänga ner Sharks offensiva stjärnor och försöka kriga sig till en ny 1-0 seger hemma i Pepsi Center.

Läs också:

***
Vi ryggar som vanligt Mäkitalos speltips.

Alltså:

Enligt ovan, insats 26 kr


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →