Speltips: Ännu ett fint odds från Serie B

13 april, 2010

Italienska serie B har på senare tid blivit lite av en favoritliga för oss och även idag har vi hittat ett odds som vi tycker känns attraktivt. Vi tänker för tredje gången på kort tid ge vårt förtroende till serieledande Lecce, som i kväll gästar nittondeplacerade Padova.

Lecce har förvisso tagit fler poäng på hemmaplan, men man är också det lag i hela serien som har gjort flest mål på bortaplan och är poängmässigt det näst bästa bortalaget i den Italienska andraligan. Senaste bortamatchen nådde man 2-2 mot ligans bästa hemmalag, Johnny Ekströms gamla klubb Empoli, som fortfarande är obesegrade efter 17 matcher.

Padova släpper in väldigt lite mål på hemmaplan (13 mål på 17 matcher), men vi tror att Lecce har kapacitet att nå igenom hemmalagets försvar. Bortalagets Danelie Corvia är stekhet och har gjort mål i tre raka matcher och vi tror att kvalitetsskillnaden mellan lagen avgör till Lecces fördel.

Att stirra sig blind på tabellplaceringen och placera sina spel helt efter det är inte alltid en framgångsrik strategi. I det här fallet tror vi dock inte att tabellen ljuger och vi lirar tvåan med relativt gott hopp om utdelning.

Betfair sticker ut ordentligt och ger hela 3,04 för Lecce, vilket är anmärkningsvärt högt när serieledaren möter Padova, som får betraktas som ett bottenlag. Om vi tolkar italiensk media rätt (mha Google translate…) så har hemmalaget en ny tränare inför kvällens match – kanske är det förklaringen till den höga oddset på tvåan??

Alltså:

Padova-Lecce, 2

Odds: 3,04, insats: 32 kr @ betfair


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.