Speltips: Ännu ett fint odds från Serie B

Italienska serie B har på senare tid blivit lite av en favoritliga för oss och även idag har vi hittat ett odds som vi tycker känns attraktivt. Vi tänker för tredje gången på kort tid ge vårt förtroende till serieledande Lecce, som i kväll gästar nittondeplacerade Padova.

Lecce har förvisso tagit fler poäng på hemmaplan, men man är också det lag i hela serien som har gjort flest mål på bortaplan och är poängmässigt det näst bästa bortalaget i den Italienska andraligan. Senaste bortamatchen nådde man 2-2 mot ligans bästa hemmalag, Johnny Ekströms gamla klubb Empoli, som fortfarande är obesegrade efter 17 matcher.

Padova släpper in väldigt lite mål på hemmaplan (13 mål på 17 matcher), men vi tror att Lecce har kapacitet att nå igenom hemmalagets försvar. Bortalagets Danelie Corvia är stekhet och har gjort mål i tre raka matcher och vi tror att kvalitetsskillnaden mellan lagen avgör till Lecces fördel.

Att stirra sig blind på tabellplaceringen och placera sina spel helt efter det är inte alltid en framgångsrik strategi. I det här fallet tror vi dock inte att tabellen ljuger och vi lirar tvåan med relativt gott hopp om utdelning.

Betfair sticker ut ordentligt och ger hela 3,04 för Lecce, vilket är anmärkningsvärt högt när serieledaren möter Padova, som får betraktas som ett bottenlag. Om vi tolkar italiensk media rätt (mha Google translate…) så har hemmalaget en ny tränare inför kvällens match – kanske är det förklaringen till den höga oddset på tvåan??

Alltså:

Padova-Lecce, 2

Odds: 3,04, insats: 32 kr @ betfair


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?