Speltips: Vi fortsätter att hitta attraktiva odds i Frankrike

Ni som följer oss dagligen vet att vi den senaste tiden har hittat en hel del fina odds i franska Ligue 2. Fredagen är inget undantag och vi vänder åter blicken mot Frankrike, och det är en gammal bekanting som åter igen får vårt förtroende. 

Spelbolagen kan inte riktigt bestämma sig för vilket lag som egentligen är favorit i matchen mellan Istres och Brest i den franska andraligan. Vi vet dock vilket lag som är vår favorit och vi kommer lira därefter.

Brest är faktiskt seriens bästa bortalag och ligger för närvarande tvåa i den sammanlagda tabellen. I senaste matchen blev det en klar 4-0-seger mot bottenlaget Bastia och lagets bästa målskytt Roux som gjort 14 mål den här säsongen svarade för två av målen. Brest har en stark defensiv och har släppt in klart minst mål på bortaplan och håller nollan i princip i varannan match. Vi tror därför att det räcker med ett mål framåt för tre poäng. Om vi har räknat rätt kan Brest dessutom säkra uppflyttningen om det blir tre poäng mot Istres.

Istres ligger på 19:e och näst sista plats i ligan och förlorade i förra omgången måstematchen mot bottenkollegan Vannes på bortaplan. Brest är i praktiken redan klara för uppflyttning medan Istres krigar i botten för att hålla sig kvar. Man brukar ju säga att motivation slår klass och som vi ser det är det det enda som talar för hemmaseger i kväll. Till det här oddset är vi dock beredda att ta den risken.

Alltså:
Istres-Brest, 2
Odds: 2,93, insats: 28 kr @
Pinnacle


Du missar väl inte att följa oss på Facebook?