Avgörs Premier League idag? Här är de bästa oddsen!

Med två omgångar kvar att spela av Premier League så leder Chelsea tabellen, ett poäng före Manchester United. Om allt går londonlagets väg kan de faktiskt säkra ligatiteln idag. Men då krävs det seger mot Liverpool samtidigt som Man United förlorar bortamötet med Sunderland.

Liverpool-Chelsea

Chelsea leder som sagt serien och behöver med stor sannolikhet ta tre poäng i dag för att hålla Manchester United bakom sig i tabellen. Blir det seger så talar också allt för att det blir londonlaget som vinner hela ligan. I sista omgången väntar nämligen hemmamatch mot Wigan och det känns som en munsbit för Chelsea. Dagens match är alltså en nyckelmatch som kommer att avgöra ligan, oavsett hur den slutar.
Liverpool ligger på sjunde plats, två poäng efter Aston Villa som just nu innehar den sjätte och sista europaplatsen. Att Liverpool inte är med i toppstriden beror främst på bedrövliga resultat på bortaplan. Hemma på Anfield är de däremot ruskigt starka. Senast man förlorade på hemmaplan var faktiskt den 13 december, då Arsenal vann med 2-1.

Oddskoll

Tror du att Liverpool lyckas sätta käppar i hjulet för Chelsea? Blir det hemmaseger kan du som lirar hos Pinnacle plocka ut 4,80 gånger insatsen. Tror du på en jämn kamp som slutar oavgjord? Ja, då hittar du bästa oddset hos bet-at-home som ger dig 3,75 för krysset. Favoritseger för bortalaget Chelsea hittar du som högst hos Unibet som för närvarande betalar 1,85 gånger insatsen.

Sunderland-Manchester United

Manchester United har haft ett riktigt tufft spelprogram de senaste veckorna då man mött Chelsea, Manchester City och Tottenham. De två sistnämnda blev det segrar mot, medan Chelsea drog det längsta strået i den förstnämnda.
Sunderland har två raka segrar (Burnley och Hull), och har på hela säsongen bara förlorat två gånger på hemmaplan.

Oddskoll

Tror du att Sunderland kan chocka fotbollsvärlden och ta tre poäng idag? Då kan du tjäna en fin hacka genom att syna de 9,45 gånger insatsen som Pinnacle erbjuder. Pinnacle har också det bästa kryssoddset, 5,25. Tror du att United lyckas hålla nerverna i styr så kan du vända dig till expekt, som ger dig 1,40 för favoritseger.


Du missar väl inte att följa oss på Facebook?