Inter eller Bayern München – vilka tar trippeln?

16 maj, 2010

Inter eller Bayern München kommer att ta en en fantastisk trippel den här säsongen. Båda lagen har nämligen redan vunnit ligan och den inhemska cupen och det av lagen som tar hem den europeiska mästarcupen för klubblag kan utan att skämmas kalla sig Europas bästa klubblag säsongen 2009-2010.


Spela på finalen i Champions League – oddsen just nu
Seger för Bayern München: 3,40 @ bet365
Oavgjort vid full tid: 3,20 @ unibet
Seger för Inter: 2,30 @ nordicbet


Det är alltså två lag som har chans att ta tre titlar i år. Men det är faktiskt fler lag som har tagit, eller har chansen att ta, dubblar. De båda finalisterna i Champions League, tillsammans med Chelsea har redan vunnit både ligan och den inhemska cupen. Det fjärde laget som har chans på en dubbel är Atletico Madrid som i veckan vann Europa League efter finalvinst mot Fulham. Atletico möter Sevilla i finalen i den spanska cupen, Copa del Rey, och tar vid vinst alltså sin andra titel för säsongen. I ligan gick det dock inte lika bra – där slutade man först på en nionde plats.

Förra årets suveräner FC Barcelona fick i år nöja sig med en titel. Men semifinal i Champions League och ligavinst är förstås ett helt klart godkänt facit för laget som många ser som världen bästa.


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.