Ladda inför Champions Leaguefinalen

13 maj, 2010

På lördag den 22 maj ska Bayern München och Inter göra upp om titeln ”Europas bästa klubblag” på Santiago Benabeu-stadion i Madrid. I din uppladdning inför finalen rekommenderar vi ett besök på Supportersplace. Här hittar du officiella supporterprylar och matchtröjor från alla Europas toppklubbar. Här finns också landslagströjor från alla 32 länder som deltar i sommarens fotbolls-VM i Sydafrika.

Bayern har sin kanske bäste och mest betydelsefulle spelare, Frank Ribery avstängd i finalen och tittar man på oddsen så är Inter ganska klara favoriter. Tyskarna har dock överraskat flera gånger på sin väg mot final och har slagit ut storheter som Manchester United, Lyon, Juventus (i gruppspelet) och nu senast Lyon. Inter är givetvis fyllda av självförtroende efter den överraskade segern mot FC Barcelona och har faktiskt chansen att ta en trippel i år; ligan, italienska cupen och Champions League!

Stötta ditt favoritlag med en officiell matchtröja från Supportersplace.

Oddsen just nu:
Seger för Bayern München: 3,40
Oavgjort vid full tid: 3,20
Seger för Inter: 2,20

Odds från bet365.com.


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.