Mäkitalo: Bra odds på överspelet!

Idag levererar Thomas Mäktialo, precis som varje helg här på spelkanalen, sitt speltips från NHL. Thomas bloggar om NHL på Eurosport.se där han dagligen kommenterar världens bästa hockeyliga.

Match: Chicago Blackhawks – Vancouver Canucks
Spel: Över 5.5 mål
Odds: 2.0
Bolag: Unibet
TV: ESPN America, start 02:00

Både Chicago och Vancouver gick båda genom målrika matchserier för att ta sig till andra rundan av slutspelet. De fyra avslutande matcherna mellan Vancouver och Los Angeles blev det hela 33 mål och Vancouvers offensiv fungerar verkligen just nu, man gjorde 20 mål på de fyra matcherna.

Även Chicago fick igång sin offensiv i slutet av matchserien mot Nashville då man gjorde 13 mål på de tre avslutande matcherna. Senast lagen möttes vann Chicago med 6-3 och även om det finns en risk att det blir låst då det här är första matchen är två gånger pengarna för bra för att stå över. Personligen värderar jag överspelet till ungefär 1,85 så det är bara tacka och ta emot det höga oddset från Unibet.

Glöm heller inte att Mikael Samuelsson toppar skytteligan under slutspelet samtidigt som Daniel och Henrik Sedin noterats för åtta respektive tio poäng på sex matcher. Även i Chicago har stjärnorna har visat fin form under slutspelet, Jonathan Toews, Patrick Kane, Patrick Sharp och Marian Hossa har alla notretas för mer än en poäng i snitt per match.

Vi ryggar…

Alltså:

Enligt ovan, insats 25 kr

Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?