Se Barcelonas och Inters guldjakt – gratis livestreaming

7 maj, 2010

Spelbolaget bet365, direktsänder kampen om ligaguldet i både La Liga och Serie A helt gratis.

Det återstår två omgångar av La Liga och Serie A. I Spanien gör Barcelona och Real Madrid upp om ligatiteln och i Italien står kampen mellan Inter och Roma. Bet365 ger dig nu möjligheten att se de återstående matcherna helt gratis och live i din dator via tjänsten bet365 Livestreaming.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Bet365 Livestreaming direktsänder över 5000 matcher per år helt utan kostnad. Allt som krävs för att se Barcelona och övriga storlag är ett spelkonto hos bet365. De ställer inga krav på att du måste lägga ett spel eller sätta in pengar för att se matcherna. Men om du gör en insättning så dubblar bolaget din första insättning upp till 1000 kr.

bet365 Livestreaming på lördag den 8 maj (i urval)
13.45 Blackpool – Nottingham Forest
16.00 Leeds – Bristol Rovers
16.00 WTA Rom
20.15 Leiria – FC Porto
21.00 Sevilla – Barcelona
21.00 Real Madrid – Athletic Bilbao
21.00 Villarreal – Valencia
21.00 Sporting Gijon – Atletico Madrid


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.