Speltips: Europas sämsta bortalag får stryk igen…

14 maj, 2010

Dagens speltips hittar vi i ligue 2, den franska andraligan som ikväll spelar sin sista omgång för säsongen – och det är mycket som står på spel för de båda inblandade lagen…

Strasbourg hade varit ett stabilt mittenlag om serien endast bestod av hemmamatcher. Nu är man i allra högsta grad inblandad i bottenstriden – laget är nämligen ett av Europas allra sämsta bortalag. I kväll spelas den sista omgången och man har fortfarande, på 18 försök, inte lyckats med bedriften att vinna på bortaplan. Det här sitter bevisligen i huvudet på Strasbourgspelarna – de kan helt enkelt inne vinna utanför sin egen hemmaarena. Säsongens sista bortamatch är dessutom en riktig ödesmatch. Blir det förlust mot bottenkollegan Chateauroux så innebär det degradering.

Chateauroux är, sett till hela säsongen, ligans sämsta hemmalag. Den senaste tiden har de dock visat styrka och har i skrivande stund tre raka hemmamatcher utan förlust och målskillnaden 8-3. Chateauroux måste vinna i kväll, vid förlust eller oavgjot så slutar man under nedflyttningsstrecket. Vinner man så går man förbi Strasbourg och klarar sig kvar i ligan med minsta möjliga marginal. Detta är en garanti för att man kommer satsa allt framåt om resultatet är oavgjort mot slutet av matchen.

Vi tror inte att Strasbourg lyckas vända sin makalöst dåliga bortatrend. Chateauroux kommer fixa nytt kontrakt i kväll och vi nappar på de 2,40 som expekt erbjuder för ettan.

Alltså:

Chateauroux-Strasbourg, 1

Odds: 2,40, insats: 28 kr @ expekt

Bli kund hos Expekt och få 250 kronor i gratisspel!


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.