Speltips: Mäktialo förutspår målrik match

Så är det då äntligen dags för Thomas Mäkitalo att leverera helgens NHL-tips. Precis som varje helg bjuder han spelkanalens läsare på sitt bästa speltips från den transatlantiska ishockeyn. Thomas bloggar om NHL på Eurosport.se där han dagligen kommenterar världens bästa hockeyliga 

 Match: San Jose Sharks – Detroit Red Wings
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1,86
Bolag: Sbobet
TV: 04:00 ESPN America

Detroit har precis som sist kniven mot strupen och då brukar det bli målrikt. Man har två gånger tidigare under slutspelet haft kniven mot strupen och de matcherna har man vunnit med 6-1 respektive 7-1.

Samtliga fyra matcher som spelats mellan Detroit och Sharks under den här matchserien har gått över linan och jag tror att även nattens match går över 5.5 mål.

Båda lagen spelar riktigt bra offensiv hockey just nu och har flera olika spelare som kan producera framåt. Inte minst kommer Joe Pavelski som toppar slutspelets skytteliga och Johan Franzén som gjorde fyra mål sist att finnas på isen.

Många bolag erbjuder bara runt 1,7-1,75 på överspelet men SBOBET bjuder oss på hela 1,86 vilket självklart är ett givet spel.

Alltså:

San José-Detroit, över 5,5 mål
Odds: enligt ovan, insats 24 kr

Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?