Speltips: Mycket mål mellan Canadiens och Flyers

Som vanligt när det är helg så gästas vi av vår NHL-expert som ger oss veckans bästa speltips från den transatlantiska hockeyn. Thomas bloggar om NHL på Eurosport.se där han varje dag kommenterar aktuella händelser i världens bästa hockeyliga. Det blir också ett och annat speltips.

Match: Montreal Canadiens – Philadelphia Flyers
Spel: Över 5 mål (pengarna tillbaka om det blir fem mål)
Odds: 1,84
Bolag: Pinnacle
TV: Viasat Hockey och ESPN America, 21.00

När hela Europa vänder blickarna mot Madrid för finalen i Champions League är det dags för den fjärde matchen i serien mellan Montreal och Philadelphia.

Två av de tre första matcherna mellan lagen har gått över linan men trots det har flera bolag dragit ner sin lina till fem mål. Philadelphia Flyers spelade otroligt uselt försvarsspel nu senast och kommer säkert rycka upp sig men jag tror inte det räcker, vi kommer få se minst fem mål.

Sex av de åtta senaste mötena mellan lagen i Bell Center har till exempel gått över linan och båda lagens målvakter Michael Leighton och Jaroslav Halak har visat sig mänskliga i de tre första matcherna samtidigt som till exempel Michael Cammalleri återigen fått igång sitt målskytte.

Jag skulle inte ens under pistolhot spela på vem som vinner den här matchen men jag ser ett väldigt bra värde i överspelet, framförallt när de satt linan på fem mål.

***
Vi ryggar som vanligt Mäkitalos speltips i spelfonden.

Alltså:
Enligt ovan, insats: 25 kr @ pinnacle

Bli kund hos Pinnacle, upp till 60 procent högre odds är övriga bolag.


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?