Speltips: Mycket mål mellan Sharks och Blackhawks

18 maj, 2010

Slutspelet i NHL är i full gång och idag är det dags för vår hockeyexpert Thomas Mäkitalo att leverera veckans speltips från den transatlantiska hockeyn. Thomas bloggar om NHL på Eurosport.se där han dagligen analyserar aktuella händelser i världens bästa hockeyliga.

Match: San José Sharks – Chicago Blackhawks
Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,96
Bolag: SBOBET
TV: Viasat Hockey & ESPN America, 04:05

De flesta bolagen ligger runt 1,8-1,85 på det här spelet så SBOBET:s 1,96 är riktigt bra. En anledning till det höga oddset är att första matchen mellan lagen slutade 2-1, men man ska inte luras av siffrorna. Lagen spelade väldigt offensiv hockey och målvakterna Antti Niemi och Evgeni Nabokov stod tillsammans för hela 82 räddningar. Den första matchen hade med andra ord lika gärna kunna sluta 4-3.

En annan detalj är Chicagos powerplay. Man har gjort tolv mål i den spelformen under sina senaste nio matcher samtidigt som San Jose inte spelat bra i numerärt underläge (endast 75% senaste fyra matcherna).

Innan första matchen mot Chicago hade fem av Sharks sex senaste matcher gått över linan och jag tror att det kommer bli målrikt i natt.

Alltså:

Enligt ovan, insats 25 kr

Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.