Speltips: Sydamerikanskt speltips i sista minuten…

18 maj, 2010

Spelutbudet är av naturliga skäl en aning begränsat en kväll som denna, men vi har ändå hittat ett lir som vi känner att vi vill testa. Att leverera bra speltips den här tiden på året är en sann utmaning…

Penarol leder ligan i Uruguay och efter 14 omgångar är man fortfarande, som enda lag, obesegrade. Laget har gjort 37 mål så här långt vilket ger ett snitt på över 2,6 per match. Bakåt är man relativt täta och släpper i snitt in strax under ett mål per match.


Bäst odds just nu på lördagens Champions League-final
Bayern München: 3,45 @ pinnacle
Oavgjort: 3,33 @ pinnacle
Inter: 2,35 @ expekt

Se matchen: Gratis livestreaming hos bet24


Dagens motståndare är huvudstadslaget Nacional Montevideo som ligger på tredje plats i tabellen och har vunnit sju av sina 14 matcher. De släpper in exakt ett mål per match i snitt, men vi litar på att hemmalagets offensiv bryter igenom Nacionals försvar…

Som ni förstår saknar vi detaljkunskap om den här ligan, men vi litar blint på statistiken i det här fallet.

Alltså:

Penarol-Nacional, 1

Odds: 2,60, insats: 30 kr @ bet365


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.