Argentina-Grekland och Nigeria-Sydkorea: Odds och speltips från grupp B

22 juni, 2010

Visst, man kan kan komma trea i gruppen på sex poäng, men med tanke på att Argentina har fem plusmål på både Sydkorea och Grekland så tar vi det för givet att sydamerikanerna är ett av de lag som går vidare från grupp B. Maradona har visserligen aviserat att han kommer vila flera av nyckelspelarna i dagens match mot Grekland (bl.a. skytteligaledaren Higuain), men grekerna lär nog ändå få svårt att hävda sig mot Messi och company. Dessutom lär Inters Diego Milito spela ikväll, en ganska hyfsat ersättare för Higuain…

Eftersom Grekland knappast tar mer än ett poäng mot Argentina och Sydkorea har en bra chans att slå Lagerbäcks Nigeria ser vi Sydkorea som favoriter att ta sig vidare tillsammans med Argentina.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

OBS! Missa inte heller vår genomgång med odds och speltips från grupp A, som också avgörs idag.

Tabell, grupp B

1 Argentina 2 2 0 0 5-1 6
2 Sydkorea  2 1 0 1 3-4 3

3 Grekland  2 1 0 1 2-3 3
4 Nigeria   2 0 0 2 1-3 0

GREKLAND-ARGENTINA
Bäst odds just nu
1: 7,00 @ unibet (1200 kronor i insättningbonus)
X: 4,02 @ pinnacle
2: 1,50 @ expekt Uppdaterat: bet365 ger nu 1,57 för tvåan (och 1000 kr i bonus)

Vårt speltips: Argentina behöver bara kryss för att säkra gruppsegern och enligt uppgift vilas flera av stjärnorna. Vi ser bäst spelvärde i krysset och det blir vårt speltips i matchen.

NIGERIA-SYDKOREA
Bäst odds just nu
1: 3,23 @ pinnacle
X: 3,35 @ expekt (250 kronor i riskfria spel)
2: 2,44 @ unibet (1200 kronor i bonus till nya kunder)

Vårt speltips: Vi tror på Sydkorea och tycker tvåan är det bästa spelet. Nigeria har en mikroskopisk chans att gå vidare men måste då göra många mål, vilket tvingar dem att öppna sig bakåt. Det kommer kvicka koreaner att kunna utnyttja.

TV-tider
Nigeria-Sydkorea TV4 Sport, kl. 20.30
Grekland-Argentina TV4, kl. 20.30


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.