Bästa oddsen på dagens VM-matcher

21 juni, 2010

Idag står de sista tre matcherna i den andra gruppspelsomgången på programmet.

Portugal-Nordkorea, SVT1, kl. 13.30 
Cristiano Ronaldo och hans Portugal fick bara oavgjort i sin första match mot Elfenbenskusten. Blir det seger idag, framför allt om man lyckas vinna med några måls marginal, ja då är man i praktiken klar för slutspel. I sista omgången väntar Brasilien, så det är extremt viktigt för portugiserna att ta tre pinnar idag.

Bäst odds just nu
1: 1,42 @ nordicbet (1000 kronor i bonus till nya kunder)
X: 4,50 @ unibet (1200 kronor i bonus till nya kunder)
2: 10,75 @ pinnacle

Chile-Schweiz, TV4, kl. 16.00 (missa inte vårt speltips på denna match)
Segraren in den här matchen är klar för slutspel. Schweiz slog ju som bekant Spanien i sin första match, tre poäng som de förmodligen inte hade kalkylerat med på förhand. Chile slog Honduras med matchens enda mål och kanske är de stärkta av den sydamerikanska framgångsvågen i detta mästerskap?

Bäst odds just nu
1: 2,35 @ expekt (Nya kunder får 250 kr i riskfria spel)
X: 3,20 @ bet24 (500 kronor i bonus för nya kunder)
2: 3,60 @ bet24

Spanien-Honduras, SVT1, kl. 20.30
Spanien ska i dagens kvällsmatch försöka revanschera sig för den mycket överraskande förlusten mot Schweiz i premiäromgången. Det stjärnspäckade laget bör naturligtvis slå Honduras, men som vi vet vid det här laget så är det inte alltid så lätt att leverera när man verkligen måste. Den som lever får se…

Bäst odds just nu
1: 1,13 @ bet365 (1000 kronor i bonus till nya kunder)
X: 9,50 @ unibet (1200 kronor i bonus till nya kunder)
2: 28,60 @ pinnacle


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.