Brasilien-Portugal och Elfenbenskusten-Nordkorea: Speltips och odds från grupp G

25 juni, 2010

I dag ska de sista länderna kvalificera sig för åttondelsfinalerna, men i grupp G är det i praktiken redan avgjort. Brasilien är redan klara för slutspel och Portugal måste tappa de nio plusmål man har på Elfenbenskusten för att inte gå vidare. Nordkorea och Svennis Elfenbenskusten spelar alltså en i praktiken betydelselös match där man gör upp om tredjeplatsen.

Tabell, grupp G

1 Brasilien       2 2 0 0 5-2 6
2 Portugal        2 1 1 0 7-0 4

3 Elfenbenskusten 2 0 1 1 1-3 1
4 Nordkorea       2 0 0 2 1-9 0

PORTUGAL-BRASILIEN
Bäst odds just nu
1: 3,80 @ unibet (1200 kr i startbonus)
X: 3,14 @ pinnacle
2: 2,27 @ nordicbet (1000 kr i bonus till nya kunder) 

Vårt speltips: Portugal vann senast med 7-0 mot Nordkorea och tror just nu att de är bäst i världen. Vi tror att brassarna kommer att ta ner dem på jorden igen och tvåan hos Nordicbet blir vårt speltips i den här matchen.


Få 1200 kronor att spela för hos Unibet. Marknadens bästa bonus!


NORDKOREA-ELFENBENSKUSTEN
Bäst odds just nu
1: 9,00 @ bet365 (1000 kr i startbonus)
X: 5,00 @ unibet (1200 kr i startbonus)
2: 1,43 @ pinnacle

Vårt speltips:
Elfenbenskusten är skyhöga oddsfavoriter och bör motsvara de förväntningarna. Lagets enda chans är att göra massor av mål samtidigt som Portugal förlorar stort. Vi tror absolut att ivorianerna går segrande ur striden, men det finns en risk att de ger upp om de inte får hål på koreanerna relativt tidigt.

Dagens spelprogram i VM
Portugal-Brasilien, SVT1, kl. 16.00
Nordkorea-Elfenbenskusten, Kunskapskanalen, kl. 16.00
Chile-Spanien, TV4, kl. 20.30
Schweiz-Honduras, TV4 Sport, kl. 20.30


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.