Danmark-Japan och Kamerun-Holland: Speltips och oddsjämförelse

24 juni, 2010

Bendtner_naked.jpg
I dag har våra södra grannar och övermän i kvalet chansen att ta sig till slutspel. Danmark har allt i egna händer men måste vinna mot Japan för att ha möjlighet att sluta på rätt sida strecket. Holland är redan klara för slutspel och kan som sämst sluta två i gruppen.

Tabell, grupp E

1 Holland 2 2 0 0 3-0 6
2 Japan   2 1 0 1 1-1 3

3 Danmark 2 1 0 1 2-3 3
4 Kamerun 2 0 0 2 1-3 0

DANMARK-JAPAN
Bäst odds just nu
1: 2,25 @ unibet (1200 kr i startbonus för nya kunder)
X: 3,44 @ pinnacle
2: 3,60 @ bet24 (500 kr i startbonus för nya kunder)

Vårt speltips: Vi tror att Danmark tar det här. De är stärkta av sin vändning senast mot Kamerun och till 2,25 blir ettan vårt speltips i den här matchen.


Bästa bonusen hos Unibet: 1200 kronor till nya kunder!


KAMERUN-HOLLAND
Bäst odds just nu
1: 5,02 @ pinnacle
X: 3,70 @ unibet (1200 kr i startbonus för nya kunder)
2: 1,84 @ pinnacle

Vårt speltips: Holland kan mycket väl vinna gruppen även om de förlorar i kväll. Lag som inte måste vinna är alltid luriga att spela på. Kamerun är å andra sidan helt avsågade och frågan är hur det står till med motivationen. Avvakta laguppställningarna och lira tvåan om inte allt för många stjärnor får vila.

Dagens spelprogram och TV-tider
Slovakien-Italien, TV4, kl. 16.00
Paraguay -Nya Zeeland, TV4 Sport, kl. 16.00
Danmark-Japan, SVT1, kl. 20.30
Kamerun-Holland, SVT24, kl. 20.30


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.