England-Slovenien och USA-Algeriet: Odds och speltips från grupp C

23 juni, 2010

Terry-England.jpg
England har allt i egna händer inför den sista omgången i grupp C. Men för avancemang krävs med allra största sannolikhet en seger mot Slovenien.Om England vinner samtidigt som USA slår gruppjumbon Algeriet så missar faktiskt gruppledande Slovenien slutspelet.

Tabell, grupp C

1 Slovenien 2 1 1 0 3-2 4
2 USA       2 0 2 0 3-3 2

3 England   2 0 2 0 1-1 2
4 Algeriet  2 0 1 1 0-1 1

SLOVENIEN-ENGLAND
Bäst odds just nu
1: 8,45 @ pinnacle
X: 4,70 @ pinnacle
2: 1,48 @ unibet (1200 kr i bonus till nya kunder)

Vårt speltips: Slovenien är svårbedömt och England har varit en besvikelse så här långt. Det är givetvis lockande att tro att det lossnar för engelsmännen, men det är inte lätt att prestera på beställning. Vi ser inget direkt spelvärde i tvåan och rekommenderar istället en liten peng på något av de andra tecknen.

USA-ALGERIET
Bäst odds just nu
1: 2,02 @ pinnacle
X: 3,65 @ pinnacle
2: 4,20 @ bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)

Vårt speltips: Algeriet har ännu inte gjort mål i turneringen medan USA har gjort tre. Strax över dubbla degen är ett helt okej odds och vårt speltips blir ettan.

Missa inte heller vår genomgång av Ghana-Tyskland och Australien-Serbien

Dagens spelprogram och TV-tider
Slovenien-England, TV4, kl. 16.00
USA-Algeriet, TV4 Sport, kl. 16.00
Ghana-Tyskland, SVT2, kl. 20.30
Australien-Serbien, SVT24, kl. 20.30


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.