England-Tyskland: Speltips och odds inför stormatchen

27 juni, 2010

I den tredje åttondelsfinalen är det så äntligen dags för VM:s första riktiga stormatch. I ”slaget om Europa” drabbar de bittra rivalerna i Tyskland och England samman i kampen om en plats i kvartsfinalerna. Både brittisk och tysk press har skrivit spaltkilometrar om den här matchen de senaste dagarna och det känns som att VM nu sätter igång på allvar.


Unibet ger alla nya spelare 1200 kronor i bonus under VM!


England har bara producerat två mål framåt i VM och den på förhand så uppskrivne Wayne Rooney har dessvärre inte levererat ännu. På Englands pluskonto finns dock deras defensiv. Om man bortser från målvaktstavlan mot USA så har faktiskt inte engelsmännen släppt in ett enda mål.

Lika snåla bakåt har Tyskland varit; alltså bara ett enda insläppt mål på de tre gruppspelsmatcherna. Tyskland har däremot gjort hela fem baljor framåt, även om fyra av dem kom i matchen mot Australien.

TYSKLAND-ENGLAND
Bäst odds just nu
1: 3,02 @ pinnacle
X: 3,20 @ bet365 (1000 kr i startbonus för nya spelare)
2: 2,75 @ nordicbet (1000 kr i bonus för ny kunder)

Vårt speltips: Vi satte båda våra speltips på gårdagens åttondelar och idag är det dags igen. England har blivit oddsmässiga favoriter i den här matchen och just därför tänker vi tipsa om ett lir på Tyskland. Tre gånger insatsen för laget som bara har släppt in ett mål i hela turneringen och gjort hela fem framåt tycker vi att man måste nappa på.

Dagens spelprogram och TV-tider
Tyskland-England, TV4, kl. 16.00
Argentina-Mexiko, TV4, kl. 20.30


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.