England-Tyskland: Speltips och odds inför stormatchen

I den tredje åttondelsfinalen är det så äntligen dags för VM:s första riktiga stormatch. I ”slaget om Europa” drabbar de bittra rivalerna i Tyskland och England samman i kampen om en plats i kvartsfinalerna. Både brittisk och tysk press har skrivit spaltkilometrar om den här matchen de senaste dagarna och det känns som att VM nu sätter igång på allvar.

England har bara producerat två mål framåt i VM och den på förhand så uppskrivne Wayne Rooney har dessvärre inte levererat ännu. På Englands pluskonto finns dock deras defensiv. Om man bortser från målvaktstavlan mot USA så har faktiskt inte engelsmännen släppt in ett enda mål.

Lika snåla bakåt har Tyskland varit; alltså bara ett enda insläppt mål på de tre gruppspelsmatcherna. Tyskland har däremot gjort hela fem baljor framåt, även om fyra av dem kom i matchen mot Australien.

TYSKLAND-ENGLAND
Bäst odds just nu
1: 3,02 @ pinnacle
X: 3,20 @ bet365
2: 2,75 @ nordicbet

Vårt speltips: Vi satte båda våra speltips på gårdagens åttondelar och idag är det dags igen. England har blivit oddsmässiga favoriter i den här matchen och just därför tänker vi tipsa om ett lir på Tyskland. Tre gånger insatsen för laget som bara har släppt in ett mål i hela turneringen och gjort hela fem framåt tycker vi att man måste nappa på.

Dagens spelprogram och TV-tider
Tyskland-England, TV4, kl. 16.00
Argentina-Mexiko, TV4, kl. 20.30


Du följer väl våra speltips på Facebook?