Frankrike-Sydafrika och Uruguay-Mexiko: Oddskoll och speltips från grupp A

22 juni, 2010

Idag inleds den sista omgången i gruppspelet och allt talar för att Uruguay och Mexiko tar de två slutspelsplatserna i grupp A. Uruguay med Atletico Madrids storskytt Diego Forlan i spetsen imponerade senast då de slog värdnationen Sydafrika med hela 3-0. Mexiko följde upp sitt premiärkryss mot Sydafrika med att manövrera ut ett Frankrike i obalans med 2-0. Den uppmärksamme lägger säkert märke till att ett oavgjort resultat mellan Uruguay och Mexiko tar dem båda till åttondelsfinal, oavsett hur det går mellan Frankrike och Sydafrika. Detta märks också tydligt på kryssoddset (se nedan).

OBS! Missa inte vår genomgång med odds och speltips från grupp B som också avgörs idag.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Tabell, grupp A

1 Uruguay   2 1 1 0 3-0 4
2 Mexiko    2 1 1 0 3-1 4

3 Frankrike 2 0 1 1 0-2 1
4 Sydafrika 2 0 1 1 1-4 1

MEXIKO-URUGUAY
Bäst odds just nu
1: 3,95 @ unibet (1200 kronor i bonus)
X: 1,87 @ pinnacle
2: 4,50 @ expekt (250 kronor i riskfria spel)

Vårt speltips: Mycket talar för krysset här. Resultatspel på 0-0 eller 1-1 kan också vara spelvärt, beroende på vilka odds ni hittar. Det som talar emot är att grupptvåan förmodligen får möta Argentina i åttondelen.

FRANKRIKE-SYDAFRIKA
Bäst odds just nu
1: 2,38 @ bet365 (1000 kronor i insättningsbonus)
X: 3,45 @ pinnacle
2: 3,30 @ betsson (pengarna tillbaka på dina tre första förlustspel)

Vårt speltips: Sydafrika har inget att förlora och vill visa sin hemmapublik vad man kan. Frankrike spelar för sin heder och kan troligtvis rulla ut en tokoffensiv hemmanation. Ettan blir vårt speltips i den här matchen.

Dagens spelprogram i VM
Mexiko-Uruguay, Kunskapskanalen, kl. 16.00
Frankrike-Sydafrika, SVT1, kl. 16.00
Nigeria-Sydkorea TV4 Sport, kl. 20.30
Grekland-Argentina TV4, kl. 20.30


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.