Slovakien-Paraguay och Italien-Nya Zeeland i grupp F

Vi ser fram emot en riktigt härlig fotbollsdag från Sydafrika med flera av toppnationerna i elden. Dagens två första matcher hämtar vi från grupp F som är helt jämn efter den första omgången. Båda matcherna i premiäromgången slutade nämligen 1-1. Favorit till gruppsegern är givetvis regerande mästarna Italien, men för att motsvara förväntningarna måste de höja sig ett rejält snäpp. Nya Zeeland känns som en lämplig uppgift för italienarna och det måste bli seger – annars kan det faktiskt bli så att världsmästarna får lämna turneringen i ett mycket tidigt skede.


Annons: 1200 kronor i VM-bonus hos Unibet


Oddskoll: Slovakien-Paraguay
Först ut är Slovakien och Paraguay och det är sydamerikanerna som är oddsfavoriter. Seger för Slovakien betalar hela 3,85 om du vänder dig till Nordicbet. Bästa kryssoddset hittar du hos Unibet som i dagsläget ger 3,25 för ett oavgjort resultat. Tror du att Paraguay pallar för favorittrycket och tar tre viktiga poäng i striden om slutspelsplatserna så bör du lägga ditt spel hos Pinnacle som ger dig 2,18 gånger insatsen för tvåan.

Oddskoll: Italien-Nya Zeeland
Världsmästarna Italien är så klart skyhöga favoriter mot Nya Zeeland och bör också klara av den här uppgiften. Vill du lira ettan så går den att hitta till 1,25 hos Pinnacle. Tror du att Italien tar hem segern med mer än ett måls marginal? Ja, då hoppar oddset upp till 1,72 hos bet365. Tror du att krysstrenden i grupp F håller i sig så bör du satsa dina slantar hos Expekt som ger dig 6,50 för oavgjort. Även på tvåan så ligger Expekt högst och ger dig i skrivande stund 18 gånger insatsen tillbaka.

Vi är tillbaka lite senare med förutsättningarna inför kvällens höjdpunkt, Brasilien-Elfenbenskusten.

Dagens VM-matcher
Slovakien-Paraguay, TV4, kl. 13.30
Italien -Nya Zeeland SVT1, kl. 16.00
Brasilien-Elfenbenskusten TV4, kl. 20.30


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?