Spanien-Portugal: Speltips och odds!

29 juni, 2010

Spanien och Portugal möts idag i den sista åttondelsfinalen och vi ser fram emot en sevärd match. De båda grannländerna slåss först och främst om en plats i kvartsfinalerna, men vinnaren har mycket goda utsikter att ta sig till ända till semifinal.

Spanien har som vi tidigare varit inne på kanske den bästa truppen av alla i den här turneringen. Det finns egentligen inga svaga kort i laget som är starkt på alla positioner; hela vägen från Pouyol i försvaret, via Xavi och Iniesta på mitten och fram till Torres och Villa på topp.

Även Portugal har så klart ett bra lag och 0-0 mot Brasilien är ett imponerande resultat. Om Portugal ska kunna vinna och gå riktigt långt i turneringen så måste Cristiano Ronaldo höja sig en nivå och visa upp det spel han stundtals har presterat i Real Madrid under säsongen. Laget är starkt defensivt och har ännu inte släppt in något mål. Allt lossnade mot Nordkorea då Portugal vann med 7-0, men det är också de enda målen man har gjort i turneringen.

SPANIEN-PORTUGAL
Bäst odds just nu
1: 2,08 @ pinnacle
X: 3,24 @ pinnacle
2: 4,33 @ bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)

Vårt speltips: Vi tror att favoriterna fortsätter att palla för trycket och Spanien visade en gång för alla i EM senast att de faktiskt kan vinna viktiga matcher. Ettan blir alltså vårt speltips i den här matchen.

Dagens spelprogram och TV-tider
Paraguay-Japan, SVT1, kl. 16.00
Spanien-Portugal, SVT2, kl. 20.30


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.