Speltips: Vi lirar Chile till fint odds

21 juni, 2010

Så var det äntligen dags för ett nytt speltips från oss på spelkanalen… 

Chile slutade tvåa i det sydamerikanska VM-kvalet, efter Brasilien, men före både Argentina, Paraguay och Uruguay. Dessutom vann man sin första VM-match mot Honduras och kan vid vinst i kväll bli det tredje sydamerikanska laget att bli klart för slutspel. Schweiz svarade visserligen för en fantastisk insats i sin premiärmatch då man slog de regerande europamästarna Spanien med 1-0, men vi har på känn att dagens match inte blir fullt lika framgångsrik för alplandet.


Bästa VM-bonusen: 1200 kronor hos Unibet!


Chile är ett kvalitetslag och vi tror att spelbolagen har underskattat deras kapacitet samtidigt som betydelsen av Schweiz seger mot Spanien överskattas. Alla sydamerikanska lag har varit framgångsrika så här långt i turneringen och i Europa glömmer vi lätt bort de här lagen. Brasilien och Argentina har vi stor respekt för, men de som kommer strax där bakom har vi ingen större kännedom om.

Matchen börjar kl. 16.00 och visas på TV4. En genomgång av samtliga dagens matcher hittar du här.


Alltså:

Chile-Schweiz, 1

Odds: 2,35, insats: 28 kr @ expekt


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.