Tyskland-Ghana och Serbien-Australilen: Odds och speltips från grupp D

23 juni, 2010

Philipp_Lahm_run_witg_ball.jpgVi har kommit fram till grupp D i den avgörande gruppspelsomgången och förhandsfavoriterna Tyskland möter gruppledande Ghana. Tyskland svarade för en mycket imponerande insats i sin premiärmatch då man slog Australien med hela 4-0. I andra matchen tog det dock tvärstopp – stryk med 0-1 mot Serbien. Vårt tips är att Tyskland och Serbien tar slutspelsplatserna från den här gruppen.

Tabell, grupp D

1 Ghana      2 1 1 0 2-1 4
2 Tyskland   2 1 0 1 4-1 3

3 Serbien    2 1 0 1 1-1 3
4 Australien 2 0 1 1 1-5 1
Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

GHANA-TYSKLAND
Bäst odds just nu
1: 7,68 @ pinnacle
X: 4,25 @ nordicbet (1000 kr i bonus till nya kunder)
2: 1,53 @ expekt (250 kr i riskfria spel till nya kunder)

Vårt speltips: Tyskland har ett otroligt kompetent lag och bör verkligen ta det här. Kan man visa upp samma spel som mot Australien så blir det tre poäng. Vi tror på Lahm och hans manskap här, men spelvärdet på den raka tvåan är begränsat. Tror ni mycket på tyskarna så leta upp ett schysst handikappodds. Tyskland (-1) ger exempelvis 2,40 hos bet365.

AUSTRALIEN-SERBIEN
Bäst odds just nu
1: 4,51 @ pinnacle
X: 3,65 @ unibet (1200 kr i bonus till nya kunder)
2: 1,93 @ pinnacle

Vårt speltips: Serbien är ett bra mycket bättre fotbollslag än Australien och tvåan blir vårt speltips i den här matchen. 

Missa inte heller vår genomgång av USA-Algeriet och England-Slovenien.

Dagens spelprogram
Slovenien-England, TV4, kl. 16.00
USA-Algeriet, TV4 Sport, kl. 16.00
Ghana-Tyskland, SVT2, kl. 20.30
Australien-Serbien, SVT24, kl. 20.30


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.