Upp till bevis för Spanien

21 juni, 2010

Det vansinnigt stjärnspäckade spanska landslaget förlorade som bekant sin premiärmatch mot Schweiz med 1-0 och tre poäng i dagens möte med Honduras är givetvis ett måste. Även Honduras har noll poäng så här långt efter att ha förlorat mot Chile i den första omgången. Blir det stryk även idag så är man i praktiken borta från allt vad slutspel heter och man lär fightas med näbbar och klor för att behålla huvudet ovanför vattenytan…


Bästa VM-bonusarna
Få 1200 kronor i insättningsbonus hos Unibet
Få 1000 kronor i insättningsbonus hos Bet365
Få 1000 kronor i insättningsbonus hos Nordicbet


Spaniens klass bör visa sig i kväll och vi känner oss tämligen säkra på att det blir seger för Xavi och hans kollegor. Flera av de europeiska storlagen har haft det mycket tungt i turneringen. Italien, England, Frankrike har alla gått på ordentliga minor och vi tror att Spanien har lärt sig läxan.

Världsfotbollen är så bra idag att ”mindre” länder kan hävda sig mot giganterna i enskilda matcher så länge de kan fokusera på försvarsspelet. Därför är det så viktig för storlagen att spräcka nollan och tvinga sina motståndare att flytta fram positionerna. Då öppnas ytorna bakom backlinjen och det resulterar ofta i att målen fortsätter trilla in. Dagens match mellan Portugal och Nordkorea är ett klockrent exempel på detta.

I kväll är det alltså upp till bevis för Spanien. Hemmafansen lär inte vara nådiga om de regerande europamästarna inte överlever gruppspelet…

Matchoddsen på kvällens drabbning mellan Spanien och Honduras hittar du här. Du missade väl heller inte vårt speltips på Chile som satt till finfina 2,35?


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.