USA-Ghana: Speltips och oddsjämförelse

26 juni, 2010

USA kvalificerade sig till slutspel genom ett mål av Landon Donovan på övertid i den sista gruppspelsmatchen mot Algeriet. USA vann därmed grupp C före England och ställs ikväll mot grupptvåan från grupp D, Ghana, i den andra åttondelsfinalen.


1200 kr i VM-bonus hos Unibet!


USA vann sin grupp, men vi ska minnas att de hade en hel del tur på vägen. Vi minns alla målvaktstavlan som gav amerikanerna ett poäng mot England och lagets enda seger kom till genom mål på övertid. Kämpaglöden och viljan är stark hos amerikanerna, men det var ytterst nära att det inte blev något slutspel överhuvudtaget för USA…

Ghana har bara gjort två mål så här långt i turneringen, men har också bara släppt in två. Uddamålsförlust mot Tyskland i sista gruppspelsomgången räckte till avancemang (som enda afrikanska lag), tack vare segern mot Serbien i premiären och pinnen mot Australien (1-1). Laget skapar mycket målchanser, men har haft svårt att sätta dit lägena.

USA är knapp favorit hos spelbolagen och här är de bästa oddsen som marknaden erbjuder för tillfället.

USA-GHANA
Bäst odds just nu
1: 2,71 @ nordicbet (1000 kronor i bonus till nya kunder)
X: 3,15 @ unibet (1200 kr i bonus till nya kunder)
2: 2,95 @ pinnacle

Vårt speltips: Vi bedömer lagen som jämnstarka, och tror på en jämn match. Vi blir inte alls förvånade om matchen inte får något avgörande under ordinarie matchtid, och krysset blir därför vårt speltips för dagen.

Missa inte heller vår oddsgenomgång  och speltips på Uruguay-Sydkorea.

Dagens spelprogram i VM
Uruguay-Sydkorea, SVT1, kl. 16.00
USA-Ghana, TV4, kl. 20.30

Hela spelprogrammet för åttondelsfinalerna hittar du här.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.