Holland-Uruguay: Speltips och marknadens bästa odds

På tisdag ska det första finallaget utses och kampen står mellan Holland och Uruguay. De sydamerikanska lagen inledde turneringen mycket imponerande, medan flera av europeiska storlagen floppade. Nu är vi framme i semifinal och tre av fyra lag är från Europa.


Snart är VM över. Passa på att utnyttja Unibets VM-erbjudande som ger 1200 kr i bonus till alla nya kunder.


Holland har gått från klarhet till klarhet och är faktiskt storfavorit hos spelbolagen. Segern mot Brasilien var visserligen imponerande, men vi ska inte glömma bort att det var en hel del tur inblandad. Brasilien var det bättre lagen under stora delar av matchen, men föll som en fura efter den snöpliga 1-1 målet. Brassarna kunde inte heller på allvar trycka på för en kvittering efter utvisningen.

Uruguay har en av sina allra bästa spelare avstängd; Suarez som ju faktiskt tog sitt lag till semifinal genom sin handsräddning på mållinjen i matchens sista sekunder mot Ghana. Ett mycket stort ansvar vilar nu på lagets storstjärna Diego Forlan.

URUGUAY-HOLLAND
Bäst odds just nu
1: 7,00 @ bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,75 @ bet24 (500 kr i bonus till nya kunder)
2: 1,63 @ nordicbet (1000 kr i bonus till nya kunder)

Vårt speltips: Vi tycker att Holland har blivit alldeles för stora favoriter här och ser bäst spelvärde i ettan. Alla lag som tar sig till semifinal är bra och Uruguay har bevisligen flytet med sig i det här mästerskapen. Ettan blir alltså vårt speltips i den första semifinalen.

Matchen visas i TV4 och startar kl. 20.30. Hela spelprogrammet för resten av turneringen hittar du här.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?