Holland-Uruguay: Speltips och marknadens bästa odds

4 juli, 2010

På tisdag ska det första finallaget utses och kampen står mellan Holland och Uruguay. De sydamerikanska lagen inledde turneringen mycket imponerande, medan flera av europeiska storlagen floppade. Nu är vi framme i semifinal och tre av fyra lag är från Europa.


Snart är VM över. Passa på att utnyttja Unibets VM-erbjudande som ger 1200 kr i bonus till alla nya kunder.


Holland har gått från klarhet till klarhet och är faktiskt storfavorit hos spelbolagen. Segern mot Brasilien var visserligen imponerande, men vi ska inte glömma bort att det var en hel del tur inblandad. Brasilien var det bättre lagen under stora delar av matchen, men föll som en fura efter den snöpliga 1-1 målet. Brassarna kunde inte heller på allvar trycka på för en kvittering efter utvisningen.

Uruguay har en av sina allra bästa spelare avstängd; Suarez som ju faktiskt tog sitt lag till semifinal genom sin handsräddning på mållinjen i matchens sista sekunder mot Ghana. Ett mycket stort ansvar vilar nu på lagets storstjärna Diego Forlan.

URUGUAY-HOLLAND
Bäst odds just nu
1: 7,00 @ bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,75 @ bet24 (500 kr i bonus till nya kunder)
2: 1,63 @ nordicbet (1000 kr i bonus till nya kunder)

Vårt speltips: Vi tycker att Holland har blivit alldeles för stora favoriter här och ser bäst spelvärde i ettan. Alla lag som tar sig till semifinal är bra och Uruguay har bevisligen flytet med sig i det här mästerskapen. Ettan blir alltså vårt speltips i den första semifinalen.

Matchen visas i TV4 och startar kl. 20.30. Hela spelprogrammet för resten av turneringen hittar du här.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.