Premier League: Vilket lag vinner i år?

13 juli, 2010

VM-har precis slutat och redan så här några dagar efter finalen börjar fotbollsabstinensen komma krypande – och vi behöver faktiskt inte vänta speciellt länge. Den 14 augusti drar nämligen Premier League igång och vi bjuds några riktiga kanonmatcher redan i premiäromgången. Vad sägs till exempel om Liverpool-Arsenal?

Spelschema Premier League, omgång 1
Lördag, 14 augusti 2010
Aston Villa-West Ham
Blackburn-Everton
Blackpool-Wigan
Bolton-Fulham
Chelsea-West Bromwich
Sunderland-Birmingham
Tottenham-Manchester City
Wolverhampton-Stoke

Söndag 15 augusti 2010
Liverpool-Arsenal

Måndag 16 augusti
Manchester United-Newcastle

Premier League – spelschema för hela säsongen.

Vilka vinner Premier League 2010/2011?
Regerande mästarna Chelsea är favoriter hos spelbolagen till att försvara titeln tätt följda av Manchester United. Tredjehandsfavorit hos Unibet är Manchester City som genom de senaste årens storsatsningar på allvar har slagit sig in bland de riktigt respektingivande lagen. Transferfönstret är öppet till den 31 augusti så fortfarande kan det ske förändringar i trupperna, men givetvis går det bra att spela redan nu.

Här är oddsen

Chelsea           2,50
Manchester United 3,25
Manchester City   6,00
Arsenal           8,00
Liverpool         15,00
Tottenham         40,00
Aston Villa       150,0
Everton           150,0
Newcastle         800,0
Fulham            1000
Sunderland        1000
Birmingham        1500
Blackburn         1500
Stoke City        1500
West Ham United   1500
Bolton            2500
West Bromwich     2500
Wigan Athletic    2500
Wolverhampton     2500
Blackpool         3500

Oddsen kommer från Unibet.

Bli kund hos Unibet och få 1200 kr i bonus på din första insättning!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.