Vilka vinner serie A? Vi har oddsen!

16 juli, 2010

Nu har oddsen kommit för årets Serie A-säsong. Regerande liga- och Champions League-mästarna Inter är klara favoriter till ännu en Scudetto. Utmanar gör Juventus (4,75), Roma (5,50) och Milan (5,75). Därefter är klivet stort – Fiorentina som rankas som femma av spelbolagen betalar hela 50 gånger insatsen.

Missa inte heller oddsen på Premier League.

Vilka vinner Serie A? Här är oddsen!

Inter      2.10
Juventus   4.75
AS Roma    5.50
AC Milan   5.75
Fiorentina 50.00
Napoli     75.00
Sampdoria  100.00
Palermo    150.00
Genoa      175.00
Lazio      200.00
Udinese    250.00
Parma      300.00
Catania    400.00
Chievo     500.00
Cagliari   600.00
AS Bari    750.00
Bologna    1000.00
Cesena     1000.00
Lecce      1250.00
Brescia    1250.00

Vårt speltips: Inter till 2,10 är för lågt. Satsa istället dina pengar på någon av utmanarna Juventus eller Milan. Trupperna är ju långt ifrån spikade än och lagen kan säkert presentera en och annan godbit innan transferfönstret stänger i slutet av augusti.

Oddsen kommer från expekt.com som ger alla nya kunder 250 kronor i gratisspel.

Klicka här för att bli kund hos Expekt.

Serie A kan du i år följa i TV4 sport. Spanska La Liga visas i Canal plus och rättigheterna till Premier League finns hos Viasat.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.