AIK-IFK Göteborg: Här är de bästa oddsen!

Idag kl. 16.30 är det dags för det närmaste vi kommer en el Clásico i svensk fotboll. AIK tar emot IFK Göteborg hemma på Råsunda och spelbolagen har svårt att bestämma sig för vilka som egentligen är favoriter i matchen. Båda lagen kommer från förluster i förra omgången och vi ser fram emot en spännande drabbning.

IFK Göteborg förlorade sin senaste match med 2-0 mot Djurgården och ligger för närvarande på en sjundeplats i tabellen. Laget store målskytt Tobias Hysén har inte gjort mål på tre raka matcher och han bör nog vakna till liv om IFK vill blanda sig i kampen om europaplatserna.

AIK ligger på trettonde plats i Allsvenskan, bara en poäng före Halmstad som just nu innehar den negativa kvalplatsen. Blir det förlust idag så är man på allvar inblandande i bottenstriden, medan en vinst kan innebära ett rejält hopp uppåt i tabellen. IFK Göteborg som ligger på sjunde plats i tabellen är faktiskt bara tre poäng före. Å andra sidan är det bara två poäng ner till Åtvidaberg som ligger på 16:e och sista plats i Allsvenskan.

I det här skedet av säsongen är matcherna otroligt viktiga, speciellt när mitten- och bottenskiktet i tabellan är så jämn som den är.

AIK-IFK GÖTEBORG
Bäst odds just nu
1: 2,80 hos Unibet (120 procent i insättningsbonus)
X: 3,25 hos Unibet (120 procent i insättningsbonus)
2: 2,85 hos Betsson (pengarna tillbaka på 3 första förlustspelen)

Information om aktuella bonuserbjudande från spelbolagen hittar du i vår bonusguide.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?