AIK-Levski Sofia: Kan Gnaget överraska? Här är oddsen!

AIK står inför en riktig tuff drabbning i Bulgarien ikväll. Stämningen på läktaren lär vara hatisk efter supporterbråken i Solna förra veckan och de AIK-anhängare som tagit sig till Sofia lär göra klokast i att hålla en ganska låg profil.

Det första mötet på Råsunda slutade ju mållöst och det är ingen tvekan om att AIK hade haft betydligt bättre förutsättningar att ta sig vidare om de hade haft åtminstone ett mål i ryggen (så klart…). Nu är man tvungen att göra mål på bortaplan för att ta sig vidare. Spelbolagen är rörande överens om att det kommer bli bulgarisk seger och ett spel på AIK betalar i skrivande stund en bra bit över åtta gånger insatsen.

Regerande svenska mästarna AIK har ju som bekant haft en allt annan än succéartad säsong så här långt och är realistiskt sett inte tillräckligt bra för europaspel just nu. Vi hoppas dock att vi kan få åtminstone ett svenskt lag i gruppspelet i Europa League, men både AIK och Elfsborg måste överträffa sig själva för att lyckas med den bedriften.

Du kan se matchen via livestreaming hos ViasatOnDemand. Du får dock hosta upp en hundring för att se websändningen.

LEVSKI SOFIA-AIK
Bäst odds just nu
1: 1,45 hos Nordicbet (100 procent i insättningsbonus)
X: 4,50 hos Unibet (120 procent i insättningsbonus)
2: 8,50 hos Bet365 (100 procent i insättningsbonus)

Vårt speltips: Tror du på AIK så satsa en liten peng på skräll. Tvåan betalar ju som sagt över åtta gånger insatsen och då spelvärdet på ettan är ytterst begränsat så rekommenderar vi en chansning här. Kolla också vad ni kan få för odds på X2.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?