Barcelona och Real Madrid – gratis livestreaming av kvällens matcher

I dag gör regerande mästarna Barcelona och största konkurrenten Real Madrid sina respektive premiärmatcher i La Liga. Sannolikheten att något av dessa lag ska vinna titeln är nästan löjligt hög och vi ser det som närmast otroligt att något annat lag skulle kunna blanda sig i den absoluta toppstriden. Första mötet lagen emellan – el Clasico – spelas den 28 november på Camp Nou i Barcelona.

Barcelona inleder på bortaplan där de möter Olof Mellbergs gamla klubb, Racing Santander. Spelbolagen är rörande överens om att det blir bortaseger och oddsnivåerna är väldigt nertryckta. I skrivande stund går tvåan som högst att hitta till omkring 1,25. Har du tänkt spela på matchen så föreslår vi att du kollar in handikappoddsen hos bet365 som brukar ligga väldigt bra till på just de spelen.

Matchen startar kl. 19.00 och sänds på Unibet TV, vilket som namnet antyder är Unibets tjänst för livestreaming av sportevenemang.

Real Madrid möter Mallorca på bortaplan, vilket faktiskt är en ganska tuff uppgift. Mallis brukar plocka en hel del poäng hemma på sin ö och de har tagit flera fina skalper där. Visst bör Real vinna, men det är inget sopgäng de möter. Faktum är att Mallorca förra säsongen kvalificerade sig för europaspel, men stoppades av UEFA med hänvisning till klubbens dåliga finanser.

Matchen börjar kl. 21.00 och sänds också live på Unibet TV. Alla kunder hos Unibet har gratis tillgång till bolagets sändningar, så om du inte redan är kund så föreslår vi att du blir det på en gång. Dessutom har Unibet just nu ett riktigt bra bonuserbjudande som ger dig 120 procents bonus på din första insättning. Det innebär att du får 1100 kr på ditt spelkonto om du sätter in 500 kr.

Klicka här för att bli kund hos Unibet och få tillgång till gratis livestreaming av kvällens matcher från La Liga.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?