Barcelona och Real Madrid – gratis livestreaming av kvällens matcher

29 augusti, 2010

I dag gör regerande mästarna Barcelona och största konkurrenten Real Madrid sina respektive premiärmatcher i La Liga. Sannolikheten att något av dessa lag ska vinna titeln är nästan löjligt hög och vi ser det som närmast otroligt att något annat lag skulle kunna blanda sig i den absoluta toppstriden. Första mötet lagen emellan – el Clasico – spelas den 28 november på Camp Nou i Barcelona.

Barcelona inleder på bortaplan där de möter Olof Mellbergs gamla klubb, Racing Santander. Spelbolagen är rörande överens om att det blir bortaseger och oddsnivåerna är väldigt nertryckta. I skrivande stund går tvåan som högst att hitta till omkring 1,25. Har du tänkt spela på matchen så föreslår vi att du kollar in handikappoddsen hos bet365 som brukar ligga väldigt bra till på just de spelen.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Matchen startar kl. 19.00 och sänds på Unibet TV, vilket som namnet antyder är Unibets tjänst för livestreaming av sportevenemang.

Real Madrid möter Mallorca på bortaplan, vilket faktiskt är en ganska tuff uppgift. Mallis brukar plocka en hel del poäng hemma på sin ö och de har tagit flera fina skalper där. Visst bör Real vinna, men det är inget sopgäng de möter. Faktum är att Mallorca förra säsongen kvalificerade sig för europaspel, men stoppades av UEFA med hänvisning till klubbens dåliga finanser.

Matchen börjar kl. 21.00 och sänds också live på Unibet TV. Alla kunder hos Unibet har gratis tillgång till bolagets sändningar, så om du inte redan är kund så föreslår vi att du blir det på en gång. Dessutom har Unibet just nu ett riktigt bra bonuserbjudande som ger dig 120 procents bonus på din första insättning. Det innebär att du får 1100 kr på ditt spelkonto om du sätter in 500 kr.

Klicka här för att bli kund hos Unibet och få tillgång till gratis livestreaming av kvällens matcher från La Liga.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.