Barcelona och Real Madrid – gratis livestreaming av kvällens matcher

29 augusti, 2010

I dag gör regerande mästarna Barcelona och största konkurrenten Real Madrid sina respektive premiärmatcher i La Liga. Sannolikheten att något av dessa lag ska vinna titeln är nästan löjligt hög och vi ser det som närmast otroligt att något annat lag skulle kunna blanda sig i den absoluta toppstriden. Första mötet lagen emellan – el Clasico – spelas den 28 november på Camp Nou i Barcelona.

Barcelona inleder på bortaplan där de möter Olof Mellbergs gamla klubb, Racing Santander. Spelbolagen är rörande överens om att det blir bortaseger och oddsnivåerna är väldigt nertryckta. I skrivande stund går tvåan som högst att hitta till omkring 1,25. Har du tänkt spela på matchen så föreslår vi att du kollar in handikappoddsen hos bet365 som brukar ligga väldigt bra till på just de spelen.

Matchen startar kl. 19.00 och sänds på Unibet TV, vilket som namnet antyder är Unibets tjänst för livestreaming av sportevenemang.

Real Madrid möter Mallorca på bortaplan, vilket faktiskt är en ganska tuff uppgift. Mallis brukar plocka en hel del poäng hemma på sin ö och de har tagit flera fina skalper där. Visst bör Real vinna, men det är inget sopgäng de möter. Faktum är att Mallorca förra säsongen kvalificerade sig för europaspel, men stoppades av UEFA med hänvisning till klubbens dåliga finanser.

Matchen börjar kl. 21.00 och sänds också live på Unibet TV. Alla kunder hos Unibet har gratis tillgång till bolagets sändningar, så om du inte redan är kund så föreslår vi att du blir det på en gång. Dessutom har Unibet just nu ett riktigt bra bonuserbjudande som ger dig 120 procents bonus på din första insättning. Det innebär att du får 1100 kr på ditt spelkonto om du sätter in 500 kr.

Klicka här för att bli kund hos Unibet och få tillgång till gratis livestreaming av kvällens matcher från La Liga.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.