Barcelona-Sevilla: Speltips och odds inför supercupfinalen!

I kväll ska Barcelona försöka vända ett 1-3-underläge i returmötet i den spanska supercupfinalen. Den här gången lär dock inte katalanerna matcha någon b-betonad uppställning som sist, då hela sju b-lagsspelare fanns med i truppen.

I dag gör nämligen de spanska VM-sjärnorna i entré hemma på Camp Nou. Xavi, Iniesta, Puyol, Pique, Villa, Valdez och Pedro är tillbaka i truppen och vi väntar med spänning på Guardiolas startelva. Pep säger till klubbens hemsida att VM-spelarna fortfarande inte är 100 procent, men att de blir bättre hela tiden. Frågan är om formstarke Zlatan får plats i startelvan?

I veckan fick Sevilla stryk på bortaplan mot Sporting Braga i kvalet till Champions League med 1-0, vilket förmodligen gav självförtroendet en knäck. Efter att ha slagit Barca med 3-1 hade man nog förväntat sig ett annat resultat i Portugal. Revanschlusten lär dock vara på topp och vi kan nog se fram emot ett sevärd match i kväll. Sist gjorde Kanoute två mål för Sevilla och kan han överlista Valdez ikväll så talar mycket för att det blir Sevilla som kan titulera sig spanska supercupmästare den här säsongen.

Sevilla har två mål till godo från sin hemmamatch, men 2-0-seger räcker för Barcelona, som i så fall skulle vinna i kraft av fler bortamål. Gör Sevilla mål måste Barca göra tre för att få till stånd en förlängning.

BARCELONA-SEVILLA
Bäst odds just nu
1: 1,30 hos Bet365 (1000 kr i insättningsbonus)
X: 6,00 hos Unibet (600 kr i insättningsbonus)
2: 11,00 hos Bet24 (500 kr i insättningsbonus)

Vårt speltips: Barcelona kommer att vinna matchen, det är vi tämligen säkra på. Sevilla har ju råd att förlora med ett mål och ändå ta hem säsongens första titel. Barca-truppen är dessutom väldigt förstärkt jämfört med det första mötet.

Matchen visas i Sverige av kanalen TV4 Sport och startar kl. 20.30.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?