Champions League: Bästa oddsen inför kvällens kvalmatcher

24 augusti, 2010

I kväll är det dags för returmöten i den sista kvalomgången inför gruppspelet i Champions League. Det är otroligt mycket som står på spel; förutom det rent sportsliga så genererar en plats i gruppspelet fantastiska inkomster för klubbarna.

Vi har som vanligt varit på rundresa hos spelbolagen i jakt på marknadens bästa odds, som vi presenterar nedan…

FC Sheriff – Basel
Bäst odds just nu
1: 2,60 hos Bet365
X: 3,40 hos Nordicbet
2: 2,70 hos Bet365

Förutsättningar
Basel vann sin hemmamatch med 1-0. Det innebär att om de gör ett mål i kväll så måste Sheriff göra tre för att knipa gruppspelsplatsen.


Bli kund hos Bet365 och få 1000 kr i insättningsbonus!


Hapoel Tel Aviv – Red Bull Salzburg
Bäst odds just nu
1: 1,95 hos Nordicbet
X: 3,50 hos Bet24
2: 4,00 hos Bet365

Förutsättningar
Hapoel vann det första mötet på bortaplan med 3-2 och har givetvis ett guldläge att ta sig vidare. De har råd att förlora med 0-1 eller 1-2. Gör Hapoel mål så måste Salzburg göra tre för att gå vidare.


Öppna ett konto hos Nordicbet. 1000 kr i insättningsbonus!


Sampdoria – Werder Bremen (Kanal: Viasat Fotboll, kl. 20.30)

Bäst odds just nu
1: 2,10 hos Nordicbet
X: 3,45 hos Unibet
2: 3,40 hos Unibet

Förutsättningar
Bremen vann hemma med 3-1 och är favoriter till att ta sig vidare till gruppspelet. 2-0 räcker för Sampdoria, men om de släpper in något mål så är plötsligt uppförsbacken väldigt stor.


Bli kund hos Unibet: Sätt in 500 kr och få 1100 kr att spela för


Sevilla – Sporting Braga (Kanal: Viasat Sport, kl. 20.30)

Bäst odds just nu
1: 1,40 hos Nordicbet
X: 4,75 hos Unibet
2: 8,50 hos Bet24

Förutsättningar
Braga vann det första mötet på hemmaplan med 1-0, ett resultat som överraskade många. Sevilla är dock klara favoriter hos spelbolagen till att vinna kvällens möte. Samma sak gäller här som i flera av matcherna ovan. Gör bortalaget mål, så måste Sevilla göra tre för att ta sig vidare.


Bet24 – höga odds och 500 kr i insättningsbonus till nya kunder


Anderlecht – Partizan Belgrad
Bäst odds just nu
1: 1,62 hos Bet365
X: 3,90 hos Unibet
2: 5,80 hos Unibet

Förutsättnigar
Lagen spelade oavgjort 2-2 i det första mötet i Belgrad. Anderlecht har alltså två bortamål att gå på vilket innebär att 0-0 eller 1-1 tar belgarna vidare.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.