Elfsborg-Napoli: Speltips och de bästa oddsen!

Elfsborg har fått en riktigt tuff uppgift och ska ikväll försöka med bedriften att hålla matchserien vid liv inför hemmamatchen om en vecka. Det kommer utan tvekan att bli svårt att få med sig någon poäng från Neapel, men det viktiga är att inte siffrorna rinner iväg. Kan dessutom Elfsborg peta in ett mål på bortaplan, ja då lever faktiskt hoppet inför årets match på Borås Arena: Elfsborg-Napoli – smaka på den!

Elfsborg är inne i en positiv trend och har fem raka segrar i Allsvenskan och i Europa League-kvalet. I genrepet blev det seger mot Kalmar FF med hela 4-1 och laget parkerar för närvarande på en tredjeplats i serien efter toppduon Helsingborg och Malmö. Idag är dock motståndet ett helt annat

Napoli slutade förra säsongen på en sjätteplats i Serie A, för vilket de belönades med en kvalplats till Europa League. Laget går in nu i den sista kvalrundan innan gruppspelet. I en träningsmatch i början av augusti slog Napoli tyska Wolfsburg med 2-1 och i senaste matchen för en dryg vecka sedan blev det 0-0 mot ligakollegan Bologna. Det är ett klasslag som Elfsborg ställs emot – det är något som vi ska ha klart för oss.

Matchen börjar 21.00 på Stadio San Paulo i Neapel, men verkar dock inte visas i svensk TV.

NAPOLI-ELFSBORG
Bäst odds just nu
1: 1,29 hos Bet365 (1000 kr i insättningsbonus)
X: 5,50 hos Nordicbet (1000 kr i insättningsbonus)
2: 13,18 hos Pinnacle

Vårt speltips: Napoli är ett lag på övre halvan i serie A och ska normalt sett vara ett par klasser bättre är Elfsborg. Det enda som talar för svenskarna är att Napoli ännu inte har startat sitt seriespel, medan Elfsborg är mitt uppe i sitt. Vi tror dock inte att Anders Svensson och hans manskap har de kvaliteter som krävs för att stå emot 90 minuter mot Napoli. Oddset är inte speciellt attraktivt, men vi tror absolut att det blir italiensk seger här.


Du följer väl våra speltips på Facebook?