Elfsborg-Napoli: Speltips och odds!

26 augusti, 2010

Elfsborg spelar i kväll säsongens match på Borås Arena. Självaste Napoli från Seria A kommer på besök och de har med sig en 1-0-ledning i bagaget från matchen i Neapel förra veckan.

Det blir utan tvekan en tuff uppgift för Elfsborg. Serie A är en liga som är långt bättre än Allsvenskan och Napoli slutade förra året på en sjätteplats. Det är dock ingen omöjlig uppgift och långt större överraskningar har hänt i historien. Det räcker trots allt för Elfsborg att vinna med 1-0 för att få till stånd en förlängning. Som vanligt i cupmatcher är det ödestigert att släppa in mål på hemmaplan. Gör Napoli mål måste nämligen Elfsborg göra tre för att knipa gruppspelsplatsen i Europa League. Hoppet lever dock så länge boråsarna lyckas hålla tätt bakåt.

Matchen visas på kanalen TV4 sport och sändningen börjar kl. 20.40.

ELFSBORG-NAPOLI
Bäst odds just nu
1: 3,40 hos Bet365 (100 procent i insättningsbonus)
X: 3,30 hos Unibet (120 procent insättningsbonus)
2: 2,20 hos Nordicbet (1000 procent i insättningsbonus)

Vårt speltips: Vi tror tyvärr inte att Elfsborg räcker till här. Gör Napoli mål är dessutom risken överhängande att luften går ur hemmalaget. Över 90 minuter kommer klasskillnaden att visa sig och 2,20 för tvåan känns som ett helt OK lir.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.