FC Köpenhamn-Rosenborg: Odds och speltips inför slaget om Norden

Det står redan nu klart att vi kommer att få ett nordiskt lag i Champions Leagues gruppspel. FC Köpenhamn och Rosenborg gör i en direkt avgörande match upp om vilka det blir som fortsättningsvis ska försvara de nordiska färgerna i den europeiska mästarcupen för klubblag.

Förutsättningarna
Rosenborg vann det första mötet hemma i Trondheim med 2-1, vilket är en mycket bräcklig ledning. Eftersom de släppte in ett mål på hemmaplan så räcker det för FC Köpenhamn att vinna med 1-0 för att gå vidare. Alla oavgjorda resultat tar så klart Rosenborg vidare, 2-1 innebär förlängning medan exempelvis 3-2 tar norrmännen vidare till gruppspelsfasen i kraft av fler gjorda mål på bortaplan.

FC KÖPENHAMN – ROSENBORG BK
Bäst odds just nu
1: 1,80 hos Nordicbet (100 procent insättningsbonus)
X: 3,60 hos Unibet (120 procent insättningsbonus)
2: 4,75 hos Bet365 (100 procent insättningsbonus)

Vårt speltips: FCK måste satsa framåt. Gör de inte mål så är de utslagna och på hemmaplan tror vi faktiskt att de kan lyckas. Målet som de lyckades göra på bortaplan kan komma att bli väldigt betydelsefullt för danskarna och vi blir inte alls förvånade om det tar dem enda till gruppspelet i Champions League. Ettan blir alltså vårt speltips i den här matchen.

Matchen börjar kl. 20.45 och visas på kanalen TV6.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?