FC Köpenhamn-Rosenborg: Odds och speltips inför slaget om Norden

24 augusti, 2010

Det står redan nu klart att vi kommer att få ett nordiskt lag i Champions Leagues gruppspel. FC Köpenhamn och Rosenborg gör i en direkt avgörande match upp om vilka det blir som fortsättningsvis ska försvara de nordiska färgerna i den europeiska mästarcupen för klubblag.

Förutsättningarna
Rosenborg vann det första mötet hemma i Trondheim med 2-1, vilket är en mycket bräcklig ledning. Eftersom de släppte in ett mål på hemmaplan så räcker det för FC Köpenhamn att vinna med 1-0 för att gå vidare. Alla oavgjorda resultat tar så klart Rosenborg vidare, 2-1 innebär förlängning medan exempelvis 3-2 tar norrmännen vidare till gruppspelsfasen i kraft av fler gjorda mål på bortaplan.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

FC KÖPENHAMN – ROSENBORG BK
Bäst odds just nu
1: 1,80 hos Nordicbet (100 procent insättningsbonus)
X: 3,60 hos Unibet (120 procent insättningsbonus)
2: 4,75 hos Bet365 (100 procent insättningsbonus)

Vårt speltips: FCK måste satsa framåt. Gör de inte mål så är de utslagna och på hemmaplan tror vi faktiskt att de kan lyckas. Målet som de lyckades göra på bortaplan kan komma att bli väldigt betydelsefullt för danskarna och vi blir inte alls förvånade om det tar dem enda till gruppspelet i Champions League. Ettan blir alltså vårt speltips i den här matchen.

Matchen börjar kl. 20.45 och visas på kanalen TV6.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →