Inter-Bologna: Speltips och marknadens bästa odds!

30 augusti, 2010

Så var det då dags för de flerfaldiga och regerande mästarna Inter att göra entré i årets upplaga av Serie A. Förra säsongen var magisk för laget med tre tunga titlar och Champions League-titeln som kronan på verket. Ikväll börjar resan mot en ny Scudetto…

I går såg vi Zlatans nya klubb Milan göra mos av Lecce medan förväntade topplaget Juventus överraskande föll med uddamålet mot Bari. Det är viktigt att inte hamna på efterkälken tidigt på säsongen och matcher som den mot Bologna har Inter inte råd att tappa poäng i.

Serie A har plötsligt blivit mycket intressantare ur svensk synvinkel. Zlatan är tillbaka i Milano och jag är ganska säker på att tv4, som sitter på rättigheterna, jublar över detta. Derbyna mellan Inter och Milan lär bli både sevärda och känslosamma och framförallt lär de tilltala svenska folket, vilket innebär höga tittarsiffror. Detta i en liga som de flesta bedömare anser ha tappat i slagkraft gentemot Premier League och La Liga.

BOLOGNA-INTER
Bäst odds just nu
1: 6,50 hos Bet365 (1000 kr i insättningsbonus)
X: 3,60 hos Bet365 (1000 kr i insättningsbonus)
2: 1,60 hos Nordicbet (1000 kr i insättningsbonus)

Vårt speltips: Inter är definitivt det bättre laget här och de vann också den italienska supercupfinalen för en dryg vecka sedan. Det blev dock stryk mot Atletico Madrid i den europeiska supercupen, men dessa matcher bör gynna laget som redan har spelat två tävlingsmatcher i år. Bologna gör sin första tävlingsmatch för säsongen och vi tror att motståndet är allt för tufft och tvåan blir vårt speltips i den här matchen.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.