Inter-Bologna: Speltips och marknadens bästa odds!

Så var det då dags för de flerfaldiga och regerande mästarna Inter att göra entré i årets upplaga av Serie A. Förra säsongen var magisk för laget med tre tunga titlar och Champions League-titeln som kronan på verket. Ikväll börjar resan mot en ny Scudetto…

I går såg vi Zlatans nya klubb Milan göra mos av Lecce medan förväntade topplaget Juventus överraskande föll med uddamålet mot Bari. Det är viktigt att inte hamna på efterkälken tidigt på säsongen och matcher som den mot Bologna har Inter inte råd att tappa poäng i.

Serie A har plötsligt blivit mycket intressantare ur svensk synvinkel. Zlatan är tillbaka i Milano och jag är ganska säker på att tv4, som sitter på rättigheterna, jublar över detta. Derbyna mellan Inter och Milan lär bli både sevärda och känslosamma och framförallt lär de tilltala svenska folket, vilket innebär höga tittarsiffror. Detta i en liga som de flesta bedömare anser ha tappat i slagkraft gentemot Premier League och La Liga.

BOLOGNA-INTER
Bäst odds just nu
1: 6,50 hos Bet365 (1000 kr i insättningsbonus)
X: 3,60 hos Bet365 (1000 kr i insättningsbonus)
2: 1,60 hos Nordicbet (1000 kr i insättningsbonus)

Vårt speltips: Inter är definitivt det bättre laget här och de vann också den italienska supercupfinalen för en dryg vecka sedan. Det blev dock stryk mot Atletico Madrid i den europeiska supercupen, men dessa matcher bör gynna laget som redan har spelat två tävlingsmatcher i år. Bologna gör sin första tävlingsmatch för säsongen och vi tror att motståndet är allt för tufft och tvåan blir vårt speltips i den här matchen.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?