Liverpool-Trabzonspor: Gratis livestream, odds och speltips

Liverpool vann det första mötet hemma på Anfield med ”bara” 1-0 efter mål av Ryan Babel. I kväll är det dags för returmöte i Turkiet, och Roy Hodgson ställer inte någon drömelva på plan – flera ordinarie spelare saknas.

Steven Gerrard spelar inte. Inte Fernando Torres heller. Nyförvärvet Jovanovic och Danel Agger missar också matchen, precis som Mascherano som inte är uttagen efter händelserna kring matchen mot Manchester City i veckan. Det finns ytterligare några osäkra kort i truppen, och som ni har insett vid det här laget så är avbräcken ganska betydande för engelsmännen.

Vi ska dock komma ihåg att varken Gerrard eller Torres spelade i den första matchen och då vann trots allt Pool. Bortaplan är dock en annan sak och den turkiska publiken är kända för att närmast fanatiskt stötta sina lag. Det lär alltså bli tryck på arenan när Champions League-mästarna från 2005 kommer på besök.

Matchen börjar klockan 19.30 och livestreamas gratis hos Bet365. Dessutom får nya kunder 100 procent i insättningsbonus. Sätt in 1000 kr och få 2000 att spela för! Klicka här för att bli medlem och få tillgång till livestreamingen. Övriga matcher som sänds hos bet365 ikväll är Bröndby-Sporting Lissabon, Juventus-Sturm Graz och Aston Villa-Rapid Wien.

Förutsättningar
Liverpool har som sagt 1-0 att gå på ifrån det första mötet. Den så värdefulla hemmanollan är alltså intakt, vilket innebär att Trabzonspor måste göra tre mål för att gå vidare – om Liverpool lyckas göra ett.

TRABZONSPOR-LIVERPOOL
Bäst odds just nu
1: 2,85 hos Bet24 (500 kr i insättningsbonus)
X: 3,25 hos Nordicbet (1000 kr i insättningsbonus)
2: 2,63 hos Bet365 (1000 kr i insättningbonus)

Vårt speltips: Spelbolagen håller Liverpool som knappa favoriter och vi är benägna att hålla med. Laget är förvisso kraftigt decimerat, men det finns ändå de kvaliteter i laget som behövs för att slå ut ett lag av Trabzonspors kaliber. Oavgjort räcker för Liverpool så vår rekommendation blir att satsa dina pengar på krysset.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?