Manchester United-Chelsea: Odds och speltips inför Community Shield

Den engelska fotbollssäsongen inleds alltid med Community Shield då föregående säsongs ligamästare möter vinnarna i FA-cupen. Förra säsongen tog Chelsea båda dessa titlar och motståndare blir därför ligatvåan Manchester United. Matchen spelas på söndag, Wembley Stadium i London och visas i Sverige på kanalen TV6 med start kl. 15.30.

rooney_wallpaper.jpg
Hur är formen egentligen Wayne?

I det här skedet av säsongen är det givetvis svårt att överhuvudtaget säga något om lagens form. Det enda statistiska underlaget som finns är några träningsmatcher som man knappast kan dra några större växlar av. Inget av lagen har heller presenterat några revolutionerande nyförvärv som kan betyda en avgörande skillnad.

Chelsea har haft det tungt i träningsmatcherna och förlorade senast mot Hamburg. Ancelotti har aviserat att han kommer ställa samma elva på plan mot United som han mönstrade mot tyskarna, vilket innebär att Drogba inte spelar. Dessutom är Petr Cech skadad. Elvan ser ut så här:
Hilario
Ferreira – Ivanovic – Terry – Cole 
Essien -Lampard – Mikel 
Kalou – Anelka – Malouda

Manchester United ställde upp med följande elva i sin sista träningsmatch inför Community Shield-matchen. Kanske är det en föraning om hur Sir Alex Ferguson kommer att formera sina trupper i söndagens drabbning.
Kuszczak
Smalling – Vidic – Evans – O’Shea
Valencia – Gibson – Carrick – Park
Rooney – Owen

MANCHESTER UNITED-CHELSEA
Bäst odds just nu
1: 2,95 @ Nordicbet
X: 3,25 @ Unibet
2: 2,55 @ Betsson

Vårt speltips: Givetvis är det svårtippat, men efter att ha tittat på oddsen så blir vårt tips ett spel på United. 2,85 är bra betalt och Chelsea ställer upp utan Drogba och med reservmålvakt mellan stolparna.

Läs också:


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?