Manchester United-Fulham och Newcastle-Aston Villa: Dagens odds från Premier League

22 augusti, 2010

Premier League-säsongen rullar vidare och idag är det dags för två ytterligare matcher från den andra omgången som i morgon avslutas med matchen Manchester City-Liverpool.

NEWCASTLE-ASTON VILLA
Bäst odds just nu
1: 3,00 hos bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,36 hos Pinnacle
2: 2,55 hos Nordicbet (1000 kr i bonus till nya kunder)

Nykomlingen Newcastle fick tuffast möjliga start på säsongen då man mötte Manchester United på bortaplan. Det blev förlust med klara 3-0, helt i linje med de flestas förväntningar. Idag är motståndet något mänskligare när Aston Villa kommer på besök till St James Park. Villa vann sin premiärmatch mot West Ham med 3-0, men sedan förra helgen har James Milner lämnat klubben och är nu klar för Manchester City.

Vårt speltips: Det är svårt att bedöma hur bra Newcastle egentligen är i år. Att förlora med 3-0 mot Man United är egentligen inget konstigt och kan faktiskt hända de flesta lagen i ligan. Vi tycker ändå att Villa känns som det bättre laget och tvåan hos Nordicbet blir vårt speltips i den här matchen.

FULHAM-MANCHESTER UNITED
Bäst odds just nu
1: 7,27 @ betfair
X: 4,20 @ bet365 (100% i insättningsbonus)
2: 1,57 @ unibet (120% i insättningsbonus)

Fulham kryssade mot Johan Elmanders Bolton i den första omgången och idag väntar den första riktiga värdemätaren för londonlaget. Manchester United är som alltid ett stabilt topplag och Fulham kommer att få det riktigt jobbigt i kväll.

Vårt speltips: 1,57 känns helt OK för tvåan. United är det klart bättre laget och vi kan inte rekommendera något annat än ett spel på Sir Alex manskap. Vi tänker även lägga det här spelet i vår spelfond.

Alltså:
Fulham-Manchester United, 2
Odds: 1,57, insats: 32 kr @ unibet

Bli kund hos Unibet och ta del av bolagets unika bonus på 120 procent. Sätt in 500 kr så får du 1100 kr att spela för!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.