Manchester United-Fulham och Newcastle-Aston Villa: Dagens odds från Premier League

22 augusti, 2010

Premier League-säsongen rullar vidare och idag är det dags för två ytterligare matcher från den andra omgången som i morgon avslutas med matchen Manchester City-Liverpool.

NEWCASTLE-ASTON VILLA
Bäst odds just nu
1: 3,00 hos bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,36 hos Pinnacle
2: 2,55 hos Nordicbet (1000 kr i bonus till nya kunder)

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Nykomlingen Newcastle fick tuffast möjliga start på säsongen då man mötte Manchester United på bortaplan. Det blev förlust med klara 3-0, helt i linje med de flestas förväntningar. Idag är motståndet något mänskligare när Aston Villa kommer på besök till St James Park. Villa vann sin premiärmatch mot West Ham med 3-0, men sedan förra helgen har James Milner lämnat klubben och är nu klar för Manchester City.

Vårt speltips: Det är svårt att bedöma hur bra Newcastle egentligen är i år. Att förlora med 3-0 mot Man United är egentligen inget konstigt och kan faktiskt hända de flesta lagen i ligan. Vi tycker ändå att Villa känns som det bättre laget och tvåan hos Nordicbet blir vårt speltips i den här matchen.

FULHAM-MANCHESTER UNITED
Bäst odds just nu
1: 7,27 @ betfair
X: 4,20 @ bet365 (100% i insättningsbonus)
2: 1,57 @ unibet (120% i insättningsbonus)

Fulham kryssade mot Johan Elmanders Bolton i den första omgången och idag väntar den första riktiga värdemätaren för londonlaget. Manchester United är som alltid ett stabilt topplag och Fulham kommer att få det riktigt jobbigt i kväll.

Vårt speltips: 1,57 känns helt OK för tvåan. United är det klart bättre laget och vi kan inte rekommendera något annat än ett spel på Sir Alex manskap. Vi tänker även lägga det här spelet i vår spelfond.

Alltså:
Fulham-Manchester United, 2
Odds: 1,57, insats: 32 kr @ unibet

Bli kund hos Unibet och ta del av bolagets unika bonus på 120 procent. Sätt in 500 kr så får du 1100 kr att spela för!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.