Serie A: Kan någon hota Inter?

Nu drar den italienska fotbollen igång på allvar när det är dags för ligastart. Inter är storfavorit hos spelbolagen till att ta sin femte raka ”Scudetto” (officiellt blir det i så fall den sjätte raka, eftersom man i efterhand fick titeln 2006 efter muthärvan i Juventus). Närmast utmanar Juventus och Roma och strax därefter kommer Milan – sedan är hoppet gigantiskt. Fiorentina som rankas som det femte bästa laget ger hela 50 gånger insatsen.

I skrivande stund väntar vi fortfarande på sked om huruvida Zlatan Ibrahimovic kommer att spela i Milan den här säsongen eller om han blir kvar i Barcelona. Vi kan räkna med ett betydligt ökat intresse för den italienska fotbollen om Ibra lirar i Serie A och vi gissar att TV4 som sitter på rättigheterna håller tummarna för att övergången blir av.

Vilka vinner Serie A? (Odds från Expekt)
Inter       2,00
Juventus    5,25
Roma        5,75
Milan       6,25
Fiorentina  50,00
Napoli      75,00
Sampdoria   100,00

Expekt har en av de allra bästa sajterna enligt oss på spelkanalen. Tyvärr har de halkat efter lite i oddsnivåerna och det är numera sällan de erbjuder det marknadshögsta oddset på den typ av spelobjekt som vi bevakar. Expekt är ändå ett av de bolag vi rekommenderar spelare att ha konto hos. Sajten är som sagt en av de bästa och just nu får alla nya kunder 250 kronor i riskfria spel (pengarna tillbaka vid förlust).

Vi vill också passa på att tipsa om våra vänner på kompistips!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?