Vilka vinner Bundesliga? Här är oddsen!

17 augusti, 2010

Den 20 augusti sätter Bundesliga igång igen och toppskiktet har sällan sett starkare ut – men det känns på förhand osannolikt att någon på allvar ska kunna utmana Bayern München i kampen om ligatiteln.

I en undersökning som nyligen gjordes så svarade 15 av ligans 18 coacher att de förväntar sig att Bayern, vinner. Man kan förstå att de känner på det här sättet när man tittar närmre på laget. Här finner vi Robben Ribery och en hel rad tyska spelare som visade vad de gick för i VM (Lahm, Müller, Schweinsteiger, Klose). De här spelarna gör att Bayern Munchen just nu är ett av världens bästa lag och de kommer bli mycket svårslagna i Bundesliga, och förmodligen också i Champions League.

Schalke 04 förväntas ge ett viss motstånd med nya signeringar som Real Madrid-ikonen Raul som definitivt gör dem mer konkurrenskraftiga. Det är dock svårt att bortse från resultatet i den tyska Supercupen där Bayern lätt slog Schalke med 2-0 för en dryg vecka sedan efter mål av Müller och Klose.

Bayern har just nu oddset 1,65 att vinna ligan, Schalke står i 10,50 följda av Werder Bremen som just nu ger 13,50. Bayer Leverkusen är det enda andra lag som enligt spelbolagen har en chans att blanda sig i toppstriden och de kan för närvarande spelas till oddset 19,00.

En annan intressant utmanare i år är dock Wolfsburg som coachas av Steve McLaren. Deras försäsongsform  har varit god och de har de fina skyttarna Grafite och Dzeko, som trots intensiva transferrykten fortfarande är kvar i klubben. Till oddsen 29,00 så är de intressanta och då särskilt med tanke på att de vann Bundesliga så sent som säsongen 2008/09.

Samtliga odds i artikeln kommer från Betfair.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.