Vilka vinner Bundesliga? Här är oddsen!

Den 20 augusti sätter Bundesliga igång igen och toppskiktet har sällan sett starkare ut – men det känns på förhand osannolikt att någon på allvar ska kunna utmana Bayern München i kampen om ligatiteln.

I en undersökning som nyligen gjordes så svarade 15 av ligans 18 coacher att de förväntar sig att Bayern, vinner. Man kan förstå att de känner på det här sättet när man tittar närmre på laget. Här finner vi Robben Ribery och en hel rad tyska spelare som visade vad de gick för i VM (Lahm, Müller, Schweinsteiger, Klose). De här spelarna gör att Bayern Munchen just nu är ett av världens bästa lag och de kommer bli mycket svårslagna i Bundesliga, och förmodligen också i Champions League.

Schalke 04 förväntas ge ett viss motstånd med nya signeringar som Real Madrid-ikonen Raul som definitivt gör dem mer konkurrenskraftiga. Det är dock svårt att bortse från resultatet i den tyska Supercupen där Bayern lätt slog Schalke med 2-0 för en dryg vecka sedan efter mål av Müller och Klose.

Bayern har just nu oddset 1,65 att vinna ligan, Schalke står i 10,50 följda av Werder Bremen som just nu ger 13,50. Bayer Leverkusen är det enda andra lag som enligt spelbolagen har en chans att blanda sig i toppstriden och de kan för närvarande spelas till oddset 19,00.

En annan intressant utmanare i år är dock Wolfsburg som coachas av Steve McLaren. Deras försäsongsform  har varit god och de har de fina skyttarna Grafite och Dzeko, som trots intensiva transferrykten fortfarande är kvar i klubben. Till oddsen 29,00 så är de intressanta och då särskilt med tanke på att de vann Bundesliga så sent som säsongen 2008/09.

Samtliga odds i artikeln kommer från Betfair.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?