Djurgården-HV71: Nu är Elitserien igång

16 september, 2010

HV71 är tippade som seriesegrare av i stort sett alla hockeyexperter. Även dagens motståndare Djurgården tros vara ett av de lagen som kommer att återvinnas i tabellens toppskikt under säsongen. Men vilka drar det längsta stråt ikväll när fjolårsfinalisterna drabbar samman?

Annons

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Se morgondagens match mellan Timrå-Frölunda gratis!
Csports bjuder alla kunder på gratis livestreaming från EON Arena på fredag.

Mer information på Csports.se

Det är alltid svårt att förhand säga något om en premiärmatch, och oddsen indikerar en jämn fight. Det är faktiskt hemmalaget som är, visserligen knappa men ändå, oddsmässiga favoriter. Tittar man på resultaten från försäsongen så kan det tyckas något konstigt, med tanke på att HV gick till final i European Trophy, en turnering där DIF inte ens tog sig till slutspel.

I HV saknas Teemu Laine, Per Ledin, Mikko Luoma och Niklas Torp p.g.a. skador och tunga namn som Liv, Petrasek, Melin och Tedenby har lämnat klubben. Bland nyförvärven finns dock en del intressanta namn och just i kväll lär ex-djurgårdarna Fredrik Bremberg och Daniel Larsson vara i visst fokus då de återvänder till Stockholm som motståndare till DIF.

Djurgården har inför säsongen gjort klart med Nils Ekman som är tillbaka efter några säsonger i Ryssland och pålitlige målskytten Daniel Widing från Brynäs.

DJURGÅRDEN-HV 71
Bäst odds just nu
1: 2,44 hos Betfair
X: 4,52 hos Betfair
2: 2,50 hos Bet24 (1000 kr i bonus till nya kunder)

Vårt speltips: HV har ett mycket starkt lag och om våra föraningar stämmer kommer du inte att kunna spela smålänningarna till de här oddsnivåerna särskillt ofta. Visst, en premiär är alltid en premiär och det är dessutom bortamatch – men vi tror ändå på HV här och tycker 2,50 för tvåan är ett helt OK lir!

Matchen börjar kl. 19.00 på Hovet och visas på TV i Canal plus.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →