Djurgården-HV71: Nu är Elitserien igång

HV71 är tippade som seriesegrare av i stort sett alla hockeyexperter. Även dagens motståndare Djurgården tros vara ett av de lagen som kommer att återvinnas i tabellens toppskikt under säsongen. Men vilka drar det längsta stråt ikväll när fjolårsfinalisterna drabbar samman?

Annons

Se morgondagens match mellan Timrå-Frölunda gratis!
Csports bjuder alla kunder på gratis livestreaming från EON Arena på fredag.

Mer information på Csports.se

Det är alltid svårt att förhand säga något om en premiärmatch, och oddsen indikerar en jämn fight. Det är faktiskt hemmalaget som är, visserligen knappa men ändå, oddsmässiga favoriter. Tittar man på resultaten från försäsongen så kan det tyckas något konstigt, med tanke på att HV gick till final i European Trophy, en turnering där DIF inte ens tog sig till slutspel.

I HV saknas Teemu Laine, Per Ledin, Mikko Luoma och Niklas Torp p.g.a. skador och tunga namn som Liv, Petrasek, Melin och Tedenby har lämnat klubben. Bland nyförvärven finns dock en del intressanta namn och just i kväll lär ex-djurgårdarna Fredrik Bremberg och Daniel Larsson vara i visst fokus då de återvänder till Stockholm som motståndare till DIF.

Djurgården har inför säsongen gjort klart med Nils Ekman som är tillbaka efter några säsonger i Ryssland och pålitlige målskytten Daniel Widing från Brynäs.

DJURGÅRDEN-HV 71
Bäst odds just nu
1: 2,44 hos Betfair
X: 4,52 hos Betfair
2: 2,50 hos Bet24 (1000 kr i bonus till nya kunder)

Vårt speltips: HV har ett mycket starkt lag och om våra föraningar stämmer kommer du inte att kunna spela smålänningarna till de här oddsnivåerna särskillt ofta. Visst, en premiär är alltid en premiär och det är dessutom bortamatch – men vi tror ändå på HV här och tycker 2,50 för tvåan är ett helt OK lir!

Matchen börjar kl. 19.00 på Hovet och visas på TV i Canal plus.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?