Frölunda-AIK: Odds och speltips

Frölunda och AIK ligger på plats 11 och 12, d.v.s. sista och näst sista plats i Elitserien efter den första omgången. I kväll möts de i Scandinavium och det är hemmalaget som är solklara oddsfavoriter.

AIK fick stryk med 5-1 i årets premiärmatch mot Linköping. Efter att hållit emot hyfsat i de två första perioderna orkade man sedan inte i den tredje som LHC vann med 3-0. I princip alla hockey-experter har tippat AIK sist i tabellen och med resultatet från premiären i ryggen finns det väl viss anledning och tro att de är inne på rätt spår…

Annons

Se Frölunda-AIK hos Csports
I kväll, med start kl. 19.00 kan du se Frölunda-AIK via livestreaming hos Csports.
Klicka här för prisinfo

Frölunda förlorade sin premiärmatch på bortais mot Timrå med 6-2. Efter en mardrömsstart med 1-0 i baken bara efter dryg minut så orkade man aldrig riktigt resa sig. När Timrås Per Hallin slog in 3-0-målet bakom Honken Holmqvist i den andra perioden var matchen avgjord.

FRÖLUNDA-AIK
Bäst odds just nu
1: 1,55 hos Bet24
X: 4,75 hos Bet365
2: 5,25 hos Bet365

Vårt speltips: AIK har inte vad som krävs för att lyckas i Elitserien och de kommer att få vänta ytterligare någon omgång innan de tar sin första poäng. Ettan blir alltså vårt speltips i den här matchen.

Övriga matcher ikväll (nedsläpp kl. 19.00)
Linköping – Timrå
Modo – Luleå


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?