Frölunda-AIK: Odds och speltips

21 september, 2010

Frölunda och AIK ligger på plats 11 och 12, d.v.s. sista och näst sista plats i Elitserien efter den första omgången. I kväll möts de i Scandinavium och det är hemmalaget som är solklara oddsfavoriter.

AIK fick stryk med 5-1 i årets premiärmatch mot Linköping. Efter att hållit emot hyfsat i de två första perioderna orkade man sedan inte i den tredje som LHC vann med 3-0. I princip alla hockey-experter har tippat AIK sist i tabellen och med resultatet från premiären i ryggen finns det väl viss anledning och tro att de är inne på rätt spår…

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Annons

Se Frölunda-AIK hos Csports
I kväll, med start kl. 19.00 kan du se Frölunda-AIK via livestreaming hos Csports.
Klicka här för prisinfo

Frölunda förlorade sin premiärmatch på bortais mot Timrå med 6-2. Efter en mardrömsstart med 1-0 i baken bara efter dryg minut så orkade man aldrig riktigt resa sig. När Timrås Per Hallin slog in 3-0-målet bakom Honken Holmqvist i den andra perioden var matchen avgjord.

FRÖLUNDA-AIK
Bäst odds just nu
1: 1,55 hos Bet24
X: 4,75 hos Bet365
2: 5,25 hos Bet365

Vårt speltips: AIK har inte vad som krävs för att lyckas i Elitserien och de kommer att få vänta ytterligare någon omgång innan de tar sin första poäng. Ettan blir alltså vårt speltips i den här matchen.

Övriga matcher ikväll (nedsläpp kl. 19.00)
Linköping – Timrå
Modo – Luleå


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.